PRAVA RASKOŠ

Hrvatski nogometaši žive u stanovima od 300 kvadrata i milijunskim vilama na elitnim lokacijama

Foto: Luka Modrić Instagram
1/15
14.08.2023.
u 22:09

Sportaši koji su proslavili Hrvatsku žive u svojim raskošnim domovima koje si mogu priuštiti zbog lukrativnih ugovora koje su sklopili tijekom svoje karijere

Hrvatski nogometaši su u svojim karijerama zaradili dovoljno novca za nekoliko života, a shodno tome si mogu priuštiti luksuzne domove. Portal Story je saznao kakve imaju domove te na kojim lokacijama žive slavni hrvatski sportaši među kojima su Luka Modrić, njegov kum Mateo Kovačić, trener Dinama Igor Bišćan...

Hrvatski kapetan i veznjak Reala Luka Modrić kupio je vile u Hrvatskoj i Španjolskoj. 2019. godine je objavljeno da je kupio kuću u sjevernom predgrađu Madrida vrijednu oko 12 milijuna eura. Kuća se nalazi na parceli koja se proteže na 10.000 metara kvadratnih, a kuća se može pohvaliti s oko 2.700 četvornih metara stambenog prostora.

VEZANI ČLANCI:

Ima devet spavaćih soba, od kojih se šest nalazi na jednom katu. Značajan sadržaj je i kućno kino sa 18 mjesta. Dolje se nalazi vinski podrum u potpunosti od stakla, a njegov susjed je i slavni crnogorski nogometaš Predrag Mijatović. 

Bivši reprezentativac Vedran Ćorluka posjeduje vilu u centru Zagreba koja ima više od 1500 četvornih metara dom je Vedrana Ćorluke, Franke Batelić te njihovo dvoje djece i psa Oskara. Procjenjuje se da vrijedi oko 15 milijuna kuna.

Novi član Manchester Citya Mateo Kovačić vlasnik je dva stana u luksuznom Ban Centru na Europskom trgu. Radi se o šesterosobnom stanu koji se sastoji od sastoji od ulaznog prostora, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, ostave, četiri spavaće sobe, radne sobe, tri kupaonice, wc-a, garderobe i dva degažmana. Ukupne površine stana je 279,57 kvadratnih metara. 

VEZANI ČLANCI:

Foto: Patrik Macek Pixsell

Trener hrvatskog prvaka Dinama Igor Bišćan također je odabrao lokaciju Park kneževa, a njegov stan se sastoji od ulaznog prostora, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, hodnika, dvije sobe i dvije kupaonice. Ukupne površine 86,14 metara kvadratnih s pripadajućom lođom, otkriva Story. 

Komentara 8

BA
BartolomejIV
22:50 14.08.2023.

Jugose najviše smeta što to imaju Hrvati koji su hrvatskom narodu pružili ponos, radost cijeloj naciji, a ne smeta ih što imaju naši neprijatelji

Avatar štetočnji
štetočnji
22:27 14.08.2023.

Baš mi je drago. Kod tih, hrvatskih, nogometaša sto posto znamo tko ih plaća! Neka oni samo uživaju.

FR
franjo
22:44 14.08.2023.

Neka imaju i nitko ne treba biti zavidan ,ali nitko ne može istovremeno spavati na dva kreveta u dvoje sobe ma koliko one velike bile. Čak ni Isus Krist to ne može. Glavno da su oni a i svi drugi sretni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije