ISTRAGA

HNS pokrenuo postupak protiv Alojzija Šuprahe

'29.10.2005.sport....zagreb.....zapresic,inter-cibalia.sudac alojzije supraha.foto:marko prpic'
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
06.06.2014.
u 19:03

– Tijekom postupka prikupit će se saznanja o predmetnom događaju i sukladno njima donijet će se odgovarajuća odluka – kažu u HNS-u.

U povodu incidenta koji se u četvrtak 5. lipnja dogodio u Dugopolju nakon završetka finalne utakmice Hrvatskog kupa za juniore između Hajduka i Splita, Hrvatski nogometni savez ističe da osuđuje sve oblike verbalnog i fizičkog nasilja, a osobito ako u njemu sudjeluju nogometni djelatnici.

– Hrvatski nogometni savez u svakoj prilici poziva na toleranciju i fair-play, što očekuje i od svih članova nogometne organizacije. Bilo kakvo nasilno rješavanje sporova je neprihvatljivo – stoji u priopćenju HNS-a.

Temeljem postojećih saznanja o spomenutom incidentu Disciplinska komisija HNS-a pokrenula je disciplinski postupak protiv člana Izvršnog odbora HNS-a Alojzija Šuprahe i zatražila njegovo očitovanje.

– Tijekom postupka prikupit će se saznanja o predmetnom događaju i sukladno njima donijet će se odgovarajuća odluka – kažu u HNS-u.

>> Šupraha: Nisam udario Brbića! Od kuda lakše ozljede?

Komentara 10

Avatar superhik74
superhik74
19:11 06.06.2014.

Protiv Susrahe? Jos samo da pokrenu protiv Suprahe.

SV
sven222
12:13 07.06.2014.

zašto je istina vrijeđanje...zar nije istina da je njemački sud osudio predsjednika HNS-a za prisvajenje zlatnika....zar nije istina da je dopredsjednik HNS-a udario policajca i da je to snimila kamera.....i zbog toga se briše komentar...jeli to vrijeđanje ili iznošenje činjenica....

SV
sven222
12:07 07.06.2014.

jesu li to pred godišnjke odmore zaposlili mamićeve admine pa brišu i najjednostavnije komentare koji su odgovor mamićevim piskaralama....pa ovi su gori i od komunista!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije