PROMO

Hrvatski nogometni savez predstavio novi shop s proširenim asortimanom proizvoda

PR FOTO
05.09.2023.
u 08:00

Hrvatski nogometni savez predstavio je svoj novi internetski dućan, a na kojem je uz uobičajene sportske artikle dostupan i širi asortiman proizvoda sa znakovljem HNS-a i najpopularnije momčadi u zemlji, hrvatske nogometne reprezentacije.

Sudjelovanje hrvatskih reprezentativaca na turniru u uličnom nogometu, koji je podržao PSK, bio je vrhunac Vatrenog ponedjeljka, događaja kojim je Hrvatski nogometni savez obilježio pokretanje nove web stranice hns.family te novog internetskog dućana HNS-a koji je dostupan na adresi shop.hns.family

HNS je ujedno započeo suradnju s trgovinom sportske opreme Sport Vision, a tijekom Vatrenog ponedjeljka ekskluzivno je predstavljen značajno prošireni asortiman HNS-ovih proizvoda. Izniman interes navijača potvrđen je neviđenom gužvom u trgovini Sport Visiona u City Centru One West, a najstrpljiviji i najuporniji navijači nagrađeni su potpisima Luke Modrića, Ivana Perišića, Matea Kovačića, Joška Gvardiola i Dominika Livakovića koji su potpisivali kupljene artikle.

Novi internetski dućan HNS-a posebno je dobra prilika roditeljima da na početku školske godine nagrade svoje školarce proizvodima iz proširenog asortimana, a koji uključuje i raznovrstan školski pribor s obilježjima treće reprezentacije svijeta i vodećeg sportskog brenda u Hrvatskoj.

U modernom i korisniku orijentiranom webshopu HNS-a bit će dostupni brojni proizvodi Nikeja, vodećeg svjetskog proizvođača sportske opreme i dugogodišnjeg tehničkog partnera HNS-a, uključujući najljepši nogometni dres na svijetu, u kojem je hrvatska reprezentacija ostvarila dva povijesna uspjeha - broncu na FIFA Svjetskom prvenstvu u Kataru te srebro na Uefinoj Ligi nacija.

Pored dresova i druge sportske opreme s obilježjima HNS-a, a koju nose hrvatski reprezentativci, na shop.hns.family možete pronaći i druge artikle koje je HNS pripremio u suradnji sa svojim partnerima. Kao i uvijek, požurite, jer za razliku od hrvatskog nogometnog talenta, ovdje količine ipak - nisu neograničene.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije