Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspomena za cijeli život

Hrvatski svećenik oduševljen Đokovićem: 'Novak me vidio u Hajdukovom dresu i zagrlio'

Facebook / Josip Papak
12.01.2023.
u 10:32

Hrvatski don koji živi u Sarajevu susreo se s Novakom Đokovićem koji ga je oduševio kao osoba

Proslavljeni srpski tenisač Novak Đoković postao je glavna tema na ovim prostorima nakon što se u javnosti pojavila njegova fotografija s hrvatskim svećenikom Josipom Papkom. Josip je svećenik koji živi u Sarajevu, u Australiju je došao zbog posla, a često pohodi Poljud i Hajdukove utakmice. 

- Novaka sam susreo ispred teretane koju koriste samo igrači. Pozdravio sam ga i on se također zaustavio i srdačno me pozdravio i zagrlio. Dok smo se fotografirali bio je jako srdačan i razgovorljiv. Želim istaknuti da je u tom trenutku bio u poslu, ali se ipak zaustavio i došao do mene kako bih se slikao s njim. I ne samo to. Nakon fotografiranja i upoznavanja poveo me sa sobom kroz glavni tunel u Rod Laver Arenu kako bih vidio Arenu i dio njegovog treninga koji je imao sa svojim timom. Tu sam se upoznao i s našim Grand Slam pobjednikom Goranom Ivaniševićevim koji je, kada me vidio, prvo rekao 'imaš najbolju majicu' pokazujući na Hajdukov grb - ispričao je Papak za Slobodnu Dalmaciju

- Oduševila me Novakova jednostavnost i susretljivost koju je pokazao prema meni. Upravo iz ljudske jednostavnosti izvire ljudska veličina koju je pokazao, ali i pokazuje na svima onima koje susreće - kazao je Josip. 

 

 

Komentara 9

PR
pravednik2
11:34 12.01.2023.

Đoković je veliki sportaš i veliki čovjek.

Avatar SAM
SAM
10:57 12.01.2023.

Nacionalisti na aparatima.

NO
nori
10:47 12.01.2023.

Zna on što je Hajduk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije