PROMO

Hrvatski Telekom odjenuo najveći navijački dres hrvatske nogometne reprezentacije

Sky Office
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
12.06.2014.
u 12:08

Na pročelju zgrade sjedišta Hrvatskog Telekoma u Zagrebu (Sky Office) osvanuo je najveći hrvatski navijački dres. Uz veliki natpis Strastveni sponzor, dres se vidi iz mnogih dijelova grada, što i ne čudi: dugačak je 36 metara, a širok 30 metara i zauzima površinu od oko 1100 metara četvornih.

Posrijedi je dres s brojem 17, onaj koji nosi Mario Mandžukić, napadač hrvatske reprezentacije čiji lik krasi i navijačku hit-majicu s oznakom Strastveni navijač.

Ukupna površina ovoga atraktivnoga vizualnog zahvata je 1250 metara četvornih, a sastoji se još i od natpisa Strastveni sponzor.

Inače, Hrvatski Telekom već dugi niz godina podupire domaći nogomet kroz pokroviteljstvo MAXtv Prve lige a partnerstvo se ove godine potvrđuje i pokroviteljstvom Hrvatskoga nogometnog saveza.




A uoči predstojećeg nogometnog prvenstva u Brazilu, HT je svojim korisnicima omogućuje niz pogodnosti kako bi mogli uživati u svim spektakularnim akcijama nogometaša. 


Korisnici imaju popuste na mjesečnu naknadu Mobile net+ tarife i do 80 kn uz uključenu najveću brzinu 4G interneta do 75 Mbit/s, kao i popust na opciju MAXtv To Go. Također mogu nabaviti vrhunski tablet uređaj Samsung Galaxy Tab 3 LTE od 8 i 10 inča s mogućnošću superbrzog surfanja na 4G mreži. Osim toga, korisnicima MAX3 paketa omogućuje korištenje Snimalice bez dodatne naknade tri mjeseca, nakon čega mogu i odustati od usluge. U MAX3 paketu HT za samo jednu kunu mjesečno nudi korištenje MAXtv programa na dva televizora prva tri mjeseca.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?