ŽELJKO KOPIĆ

Hrvatski trener dobio ogromno priznanje od bugarskih navijača: 'Zauvijek ćete biti jedan od nas'

U zaostalom 9. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo
Ivo Cagalj/PIXSELL
21.05.2023.
u 22:23

Bivši trener Dinama i Hajduka zadržao se u Botevu samo nekoliko mjeseci, ali navijači ga nisu zaboravili

Navijači bugarskog prvoligaša Boteva iz Plovdiva zahvalili su se bivšem treneru, hrvatskom stručnjaku Željku Kopiću na važnim bodovima koje je osvojio i tako ih zapravo zadržao u elitnom društvu. Botev će prvenstvo završiti na skromnom desetom mjestu u konkurenciji 16 klubova, momčad iz Plovdiva u lošoj je formi s tek pet bodova u osam zadnjih susreta.

- Zahvaljujemo se Željku Kopiću što je osvojio potrebne bodove da Botev Plovdiv ostane u ligi u ovoj sezoni koja je za nas bila kao godina iz noćne more. Hvala za sve što ste napravili da momčad podignete sa dna ljestvice. Možemo samo zamisliti kako vam je bilo teško raditi s nekompetentnim ljudima koji vode naš klub - napisali su na facebook stranici navijači Boteva uz prigodni pozdrav 'Željko Kopić, zauvijek jedan od nas'.

Kopić se u ovom klubu zadržao samo tri i pol mjeseca, kada je odlazio dao je obrazloženje javnosti i navijačima. 

VEZANI ČLANCI:

- Došao sam u vaš klub kako bih pomogao i maknuo ga s mjesta na kojem se nalazio i ostvario bolje rezultate. Zajedno, u tome smo i uspjeli. Sa 16. mjesta došli smo do 10. mjesta uz 19 osvojenih bodova u 14 utakmica i gol razliku 24:17 - rekao je bivši trener Dinama i Hajduka. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije