Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANI NAJAVILI

Hrvatski vratar je pred velikim transferom! Ovo bi mu moglo otvoriti put do Dalićeve momčadi

Europa Conference League - Group G - Eintracht Frankfurt v PAOK
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/3
30.06.2024.
u 17:15

Izvrsnim obranama u grčkom klubu privukao je pozornost izbornika vatrenih Zlatka Dalića. Za hrvatsku reprezentaciju debitirao je u ožujku protiv Egipta. Na kraju ipak nije upao u momčad za Europsko prvenstvo u Njemačkoj

Vratar grčkog velikana PAOK-a i povremeni član hrvatske nogometne reprezentacije, Dominik Kotarski, na pragu je odlaska u jednu od najjačih liga Europe, pišu talijanski mediji. Navode kako bi Kotarski uskoro mogao otići iz Soluna i umjesto u dresu PAOK-a nastupiti pod bojama Genoe.

Talijanski prvoligaš je jako blizu dogovora o transferu, a Kotarski bi tamo dobio ulogu zamjene za Josepa Martineza koji bi se ovoga vikenda trebao pridružiti Interu, navodi TuttoMercatoWeb. Talijanski prvak bi trebao za Španjolca platiti 13,5 milijuna eura, što je 8,5 milijuna više od cijene koju bi mogli platiti za Kotarskog.

GALLERIJA Pogledajte kišu i tuču nad Dortmundom zbog kojih je prekinuta utakmica Njemačke

Europa Conference League - Group G - Eintracht Frankfurt v PAOK
1/10

Dakako, o cijeni se još uvijek pregovara. Grčki klub navodno traži gotovo duplo više za Kotarskog. Njegova bi cijena mogla biti 9 milijuna eura, a opcija je da u Solun dođe i Kelvin Yeboah, napadač koji je trenutačno na posudbi u belgijskom Standard Liegeu. Pod tim bi uvjetom PAOK pristao na pet milijuna eura odštete, a kako navode talijanski mediji, Genoa je voljna pristati na ovakav dogovor.

Kotarski je u PAOK-u već dvije godine. Tamo je stigao za dva milijuna eura iz Gorice. Hrvatski prvoligaš ga je najprije doveo na posudbu u ljeto 2021. godine. U srpnju 2022. godine potpisao je za Goricu, a svega dan nakon toga prodan je PAOK-u. U Ajax je pak stigao iz Dinama kada mu je bilo 18 godina.

Izvrsnim obranama u grčkom klubu privukao je pozornost izbornika vatrenih Zlatka Dalića. Za hrvatsku reprezentaciju debitirao je u ožujku protiv Egipta. Na kraju ipak nije upao u momčad za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Nakon povratka u Hrvatsku izbornik Dalić je objasnio kako je jedino sporno mjesto na popisu bilo ono trećega vratara, za koje su konkurirali Kotarski i Nediljko Labrović. Na kraju je odluka pala na vratara Rijeke, a Kotarski će morati čekati svoju priliku.

VIDEO Građani se okupili u zračnoj luci kako bi dočekali Vatrene

Komentara 1

Avatar majkuvam
majkuvam
17:37 30.06.2024.

Znači Dalićeva momčad,nije više naša?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije