Uletjeli na teren

Hrvatskim navijačima 500 € kazne i zabrana ulaska na stadion

'10.06.2012., Poznanj, Poljska - Europsko nogometno prvenstvo Euro 2012. Skupina C, Hrvatska - Irska. Navijac utrcao na teren. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
12.06.2012.
u 16:57

Dvojica navijača hrvatske reprezentacije utrčala su na teren i poljubila izbornika Bilića

Dvojica hrvatskih navijača koji su uletjeli u teren tijekom utakmice Hrvatska - Irska i poljubili izbornika Slavena Bilića, kažnjeni su sa 500 eura i tri godine zabrane ulaska na stadion u Poznanju, prenose poljski mediji.

Takvu odluku donio je sud u Poznanju po ubrzanom postupku u kojem je, osim dvojici naših navijača, određena kazna za još desetoricu navijača okrivljenih za izgrede prije, tijekom i nakon utakmica, potvrdila je glasnogovornica suda u Poznanju.

Sa 250 eura kažnjen je i hrvatski državljanin koji je razbio stakla na jednom parkiranom automobilu, dok presudu još čeka hrvatski državljanin uhićen zbog preprodaje ulaznica, pišu poljski mediji.

 

Komentara 6

CA
CastrumFF
17:32 12.06.2012.

U petak UEFA donosi i odluku o kaznama za bakljadu.........

OB
-obrisani-
17:18 12.06.2012.

Trebali bi prikazati taj foto, Bilic i navijac u filmskom poljupcu, usta na usta

DU
Deleted user
17:28 12.06.2012.

Bilo bi zanimljivo da su dobili izgon i zabranu ulaska u EU pa da vidiš hrabrosti onda...Ne možeš dalje od Bregane, a suza sam krene...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije