VELIKA PODRŠKA

Hrvatsku će protiv Brazila bodriti više od 5000 navijača

Hrvatska navijači
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
21.05.2014.
u 10:33

– Za otvaranje Svjetskog prvenstva i utakmicu s Brazilom rasprodane se sve karte za hrvatski sektor, što najavljuje prisutnost nešto više od 5000 hrvatskih navijača – kaže Tomislav Mileis.

Kao i na svim dosadašnjim natjecanjima, koliko se god daleko od domovine održavala, hrvatska nogometna reprezentacija imat će podršku s tribina i u Brazilu. Očekivano, najveći interes vlada za utakmicu otvaranja koju vatreni za 22 dana igraju protiv domaćina Brazila.

– Za otvaranje Svjetskog prvenstva i utakmicu s Brazilom rasprodane se sve karte za hrvatski sektor, što najavljuje prisutnost nešto više od 5000 hrvatskih navijača. Za utakmicu u Manausu ima još ulaznica, dok je za utakmicu s Meksikom situacija slična kao i za prvu utakmicu – rasprodani su kapaciteti hrvatskog sektora. Članova “Uvijek vjernih” ide 900, a zbog jasne socijalne slike u Hrvatskoj, većina ide na otvaranje i prvu utakmicu s Brazilom – kazao nam je glasnogovornik “Uvijek vjernih” Tomislav Mileis. No zabave neće nedostajati ni onima koji ostaju u Hrvatskoj.

– Svi posjetitelji glavne fan zone na Trgu bana Jelačića imat će priliku pratiti utakmice Svjetskog prvenstva na ekranu od 52 četvorna metra uz bogatu zabavnu i ugostiteljsku ponudu. Očekuje se da će Trgom proći više od dva milijuna ljudi.

>> Generalka nije uspjela: Stadion na kojem Hrvatska s Brazilom otvara SP mora na novi test!

Komentara 4

VU
vupora8
11:25 21.05.2014.

nadglasat cemo Brazilce!!

MA
matildica
15:51 21.05.2014.

max ne muči li tebe malo ljubomora jedva prikrpao za računalo pa sad drugima soliš pšamet

Avatar __MAX__
__MAX__
13:12 21.05.2014.

"Klub 200" i njihova sira obitelj uz par emigranata ... to ce biti navijacka skupina na svjetskom prvenstvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije