Bundesliga

HSV kod kuće teško stradao od Borussije (D) – 1:5

'27.08.2011, Imtech Arena, Hamburg, GER, 1.FBL, Hamburger SV vs 1. FC Köln / Koeln, im Bild Jubel bei Mladen Petric (Hamburg #10, links) und David Jarolim (Hamburg #14)  // during the match Hamburger
'nph / Frisch'
22.01.2012.
u 18:04

HSV je doživio pravu blamažu na svom stadionu, jedan od težih domaćih poraza u povijesti.

Naime, stradali su od dortmundske Borussije 1:5, a i taj jedini pogodak postigli su u samoj završnici susreta – kod 0:5. Mladen Petrić u momčad HSV-a ušao je u 46. minuti pri rezultatu 0:2.

U momčadi Borussije naš reprezentativac Ivan Perišić svih je 90 minuta proveo na klupi za pričuve. Borussia se izjednačila s Bayernom i Schalkeom na čelu tablice s 37 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije