Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deveto izdanje hrvačkog GP Zagreb Opena

Huklek: Dolazi nam 18 svjetskih i 24 europska prvaka

Tokio: Ivan Huklek izborio polufinale hrvanja grčko-rimskim stilom do 87kg
Igor Kralj/PIXSELL
27.01.2022.
u 10:01

Deveto izdanje Grand Prix Zagreb Opena okupit će oko 250 hrvača iz 30-ak zemalja, a svoj je dolazak najavilo 18 svjetskih te 24 europska prvaka.

U subotu i nedjelju Zagreb će biti domaćin vrlo jakog hrvačkog turnira. Deveto izdanje Grand Prix Zagreb Opena okupit će oko 250 hrvača iz 30-ak zemalja, a svoj je dolazak najavilo 18 svjetskih te 24 europska prvaka.

Turnir su najavili trener reprezentacije Igor Petrenka i olimpijac Ivan Huklek, koji je kazao:

”Kakva nas konkurencija čeka, ilustrirat ću na primjeru svoje kategorije (87 kg), u kojoj dolaze sva četvorica medaljaša s posljednjeg Svjetskog prvenstva.”

Svi oni zahvalni su Ministarstvu turizma i sporta, koje je, prema riječima ravnatelja Uprave za sport Krešimira Šamije, pomoglo sa 750 tisuća kuna.

A sve to pridonijet će da se u Zagrebu dobro osjećaju gosti iz cijelog svijeta pa tako i američka reprezentacija predvođena srebrnim olimpijcem iz Sydneya Mattom Lindlandom, koji se, kao američki izbornik, požalio jedino na to što nije mogao dovesti kompletan sastav. – Nakon što su otkazani turniri u Rimu i Nici, ovo će biti uistinu jedan od najjačih turnira ove godine pa mi je žao što našim sportašima vojnicima njihovi zapovjednici, zbog ove krize između NATO-a i Rusije, nisu dopustili nastup. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije