NEOBIČNO

Huligani maltretirali beskućnika, a onda se dogodilo nešto nevjerojatno: 'Mislio sam da haluciniram'

Salah
Printscreen
14.09.2024.
u 11:14

– Vrijeđali su me, ponižavali, ismijavali mi se, govorili mi 'Vidi se na što sličiš, nađi posao, bezvrijedan si'. I onda uleti igrač kluba za koji navijam 50 godina, moj idol i baš on me spasi.

Mohamed Salah istinska je ikona Liverpoola. U klubu je od 2017. godine, osvojio je Premierligu, Ligu prvaka i brojne druge trofeje. Ukupno je odigrao više od 350 utakmica i zabio 214 golova.

No, čini se da mu je ovo posljednja sezona na Anfieldu. Nedavno je i sam rekao da napušta klub nakon što mu na ljeto istekne ugovor. Očekivalo se da će preseliti u Saudijsku Arabiju, no sada su se pojavile informacije da bi mogao u PSG ili Juventus.

Navijači Liverpoola Salaha će se rado sjećati koji se osim po sjajnim igrama pokazao kao i iznimna osoba. Nije bahat, a veliki novac koji zarađuje dijeli s drugima i pomaže ljudima koji su u potrebi.

A kakva je osoba Egipćanin, svjedoči i sljedeća anegdota. Salah je svojedobno nakon pobjede nad Arsenalom stao na benzinsku pumpu. Tamo je vidio skupinu huligana koji su maltretirali jednog beskućnika.

Salah je odmah izašao iz svog Bentleya, rastjerao napadače, a beskućniku dao 100 funti.

– Mo je bio sjajan kao što je na terenu. Okrenuo se prema momcima i rekao im da paze jer se i oni mogu naći u mojoj situaciji za nekoliko godina – rekao je beskućnik David Craig te dodao:

– Mislio sam da haluciniram, ali nisam kad mi je Mo dao 100 funti. Kakva legenda.

Zanimljivo, Craig je navijač Liverpoola.

– Vrijeđali su me, ponižavali, ismijavali mi se, govorili mi 'Vidi se na što sličiš, nađi posao, bezvrijedan si'. I onda uleti igrač kluba za koji navijam 50 godina, moj idol i baš on me spasi.

Incident su snimile nadzorne kamere na benzinskoj pumpi, a engleski mediji objavili su nekoliko fotografija iz videa.

Komentara 5

Avatar mrbr
mrbr
10:21 16.09.2024.

Tako je jednom i Davor Šuker, dok je bio predsjednik HNS-a, uletio na štajgi među 10 ljutih navijača izgrednika i pomogao starom beskućniku te mu pri tome u ruke da nitko ne vidi ugurao 500 eura 😁

RA
racman
12:51 14.09.2024.

Imam osječqj, a osječaji me nenapuštaju da mira na utakmicama neče doći nikada.

SE
Serđo23
23:07 14.09.2024.

Zapadna EU ima bez Amera više beskućnika nego Rusija i Kina zajedno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije