IZRAZIO STAV

I Bojan Bogdanović protiv HNS-a! Pogledajte što je napisao

Bojan Bogdanović
Dalibor Urukalović/PIXSELL
30.11.2014.
u 16:42

Na Instagram profil postavio je fotografiju na kojoj je prekrižen HNS, a kao naslov fotografije stavio "Game Over!", čime aludira da je "igra" završena.

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović priključio se prosvjedu protiv Hrvatskog nogometnog saveza i jasno dao do znanja da želi promjene.

Na Instagram profil postavio je fotografiju na kojoj je prekrižen HNS, a kao naslov fotografije stavio "Game Over!", čime aludira da je "igra" završena.

Očito i iz dalekog New Yorka, gdje Bojan nastupa za Brooklyn Netse, itekako prati zbivanja u hrvatskom sportu. A znamo da je veliki zaljubljenik u nogomet, kao i u bijelu boju. A očito je i pristaša izražavanja stavova bez zadrške, makar nekome bili kontroverzni.

>> Otac Mario Bogdanović: Sinu sam najveći kritičar, ne mogu ga "prespavati"

>> Čelnik RNK Splita Žužul dao apsolutnu podršku navijačima Hajduka

 

Game Over!!! Th

A photo posted by BojanBogdanovic (@bojanbogdanovic44) on

Komentara 7

DI
dinamojavolim1
17:11 30.11.2014.

bojane mislim da bi prije trebao protestirat protiv HKS -a

DI
dinamojavolim1
22:09 30.11.2014.

derin znaci ravnopravna borba je da je kk split(proglesen najboljim euro klubom u europi u 20 stoljecu) propao??kk zadar pitanje dana kad ce propasti,kk cibona je duzna da dugove nemoze vratit ni za 100 godina dal o toj ravnopravnoj borbi pricas????

DE
derin
17:07 30.11.2014.

Bravo kralju!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije