IGOR TUDOR

I dalje stojim iza toga što sam napisao, preko nekih stvari ne možeš prijeći

Igor Tudor
Marko Lukunić/PIXSELL
15.03.2014.
u 13:54

Iza Tudora je tjedan u kojem je imao prepisku sa sucima, delegatima, objašnjavao je da nije psovao u Puli, prijetio privatnim tužbama. Smatra da sve to na momčad neće ostaviti traga.

Hajduk na pobjedu u Gradskom vrtu čeka od 2008. godine, a Bijeli na gostovanje u Osijek ovog puta idu bez Maloče, Pašalića, Kalinića i Stipice. Trener Igor Tudor unatoč tome je optimist.

- Nedostaje nam par igrača, ali mi imamo kvalitet, igrače, koji su u formi. Idemo odigrati dobru utakmicu, nastaviti niz kvalitetnih igara, pobijediti ako je to moguće. Znam da dugo nismo pobijedili u Osijeku, to je težak, neugodan teren. Oni su u dobrom trenutku, dosta utakmica nisu trebali izgubiti - kazao je Tudor.

Na vratima će biti junior Fabijan Tomić, a na klupi kadet Karlo Letica. Tudor nije mogao računati na čak četvoricu vratara, Lovre Kalinić ima ozlijeđen lakat, čeka ga još pauze, Dante Stipica u Puli je izašao iz igre zbog potresa mozga i slomljenog nosa, a mlađi vratara su također van stroja. Ivo Grbić ima upalu sinusa, udarac u ruku dobio je i Vlade Tomaš, još jedan juniorski vratar. 

- Mali Fabo ima kvalitet, vjerujem da će posao odraditi bez problema. Stvarno je ovo situacija s kojom se ne susrećte svaki dan, ali što ćemo. Na to ne možemo utjecati - dodao je trener Hajduka.

Iza njega je tjedan u kojem je imao prepisku sa sucima, delegatima, objašnjavao je da nije psovao u Puli, prijetio privatnim tužbama. Smatra da sve to na momčad neće ostaviti traga.

- Oni su koncentrirani, svjesni su da ih je rad doveo do toga da smo dobri - kaže Tudor.

A na njega? Nije uobičajeno da se oglašava priopćenjem, ovo mu je bilo prvo.

- Osjetio sam da to trebam reći, da zaštitim sebe, I dalje stojim iza toga što sam napisao. Preko nekih stvari ne možeš prijeći - zaključio je Tudor.

>> Haris Bukva više nije igrač Hajduka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije