Memorijal Dine Petrinovića završen druženjem igrača

I pobjednici i poraženi na zabavi kod Keruma

Četiri kafića
Miranda Cikotić
28.12.2009.
u 19:17

Već osam godina, koliko postoji turnir Četiri kafića, postoji i tradicija zajedničkog druženja igrača nakon završetka.

Tako su i prekjučer odradili zajedničku večeru u Kerumovu restoranu Sky, a potom bili gosti pobjedničkog kafića Stella Mare i gazde Slobodana Matende.

Srna i Pršo za Bilića

I dok je prošle godine bio u pobjedničkom timu, ove godine Dado Pršo nije imao toliko sreće.

– Valjda se nisam dovoljno pripremao – šalio se Dado.

Ali zato se priprema da jednog dana postane trener.

– Da, polažem ispite, svako malo dolazim u Hrvatsku. A već i radim kao trener, ali s djecom u jednom malom klubu u kojem je i moj sin. Zaista uživam raditi s njima – kaže Pršo.

I on je očekivao da će hrvatska reprezentacija izboriti SP.

– Smatram da trebamo imati povjerenja u igrače. Mnogi su mladi i još dugo mogu igrati zajedno. Vjerujem i u stručno vodstvo i izbornika Bilića – kaže Pršo.

Nije želio Biliću išta savjetovati.

– Još sam zelen da bih ga učio – nasmijao se Pršo.

Darijo Srna nije nastupio jer ga muči trbušni zid. A nije želio ni govoriti o mogućem odlasku u neki veliki europski klub.

– Sada se odmaram, malo sam kod roditelja, malo u Zagrebu, možda odem u Tajland. Ne želim zato glavu razbijati transferom, u Ukrajini sam sretan i zadovoljan – kaže Srna.

Bit će mu teško gledati SP na televiziji, no zato kaže da će naša izabrana vrsta sigurno ići na EP u Poljsku i Ukrajinu.

– Sretan sam što će nas i dalje voditi Slaven Bilić, a jedva čekam da počnu kvalifikacije. Izbjegnemo li ozljede, koje su nas dosad mučile, vjerujem da ćemo u kvalifikacijama biti uspješni – kaže Srna.

Mornar hvali Livaju

Nekoliko razloga za zadovoljstvo imao je Ivica Mornar. Bio je u pobjedničkoj momčadi, turnir čiji je organizator opet je postigao uspjeh, ali i promovirao novu mladu nadu. Prošle se godine iskazao Ivan Perišić, ove mladi Hajdukov kadet Marko Livaja koji je bio i prvi strijelac s pet pogodaka.

– Vidjeli ste ga, mali je strašan. Mislim da će uskoro i publika na Poljudu moći uživati u njegovim potezima, driblinzima i pogocima – kazao je Mornar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije