Menadžer potvrdio

Ian Thorpe neće izgubiti ruku, ali više neće plivati

Ian Thorpe
Press Association/PIXSELL
09.04.2014.
u 18:51

Prva operacija nije bila uspješna, a nakon posljednje je izbila infekcija. No, sada je sve dobro, imat će najnormalniju funkciju ruke

Menadžer slavnog plivača Iana Thorpea James Erskine demantirao je da će Australac zauvijek ostati bez funkcije lijeve ruke. Naime, Thorpe se tijekom operacije ramena zarazio bakterijom koja je zakomplicirala stanje, no situacija ipak nije ozbiljna.

– Imao je već dvije velike operacije ramena. Vidio sam snimke i rame mu ne izgleda dobro. Prva operacija nije bila uspješna, a nakon posljednje je izbila infekcija. No, sada je sve dobro, imat će najnormalniju funkciju ruke. No, više se nikad neće vratiti plivanju – rekao je menadžer.

>>Drama plivačke legende - Thorpe ne može micati ruku!

Komentara 1

FU
FULL
20:45 09.04.2014.

Želim ti brz oporavak! Veliki si plivač bio i ostat ćeš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije