POMIČE GRANICE

Ibrahimović i ovog Božića razbjesnio vjernike: Je li primjereno što je napravio?

Reuters
25.12.2021.
u 10:05

Navijači su ga obasuli negativnim porukama, neki su mu poželjeli da u 2022. ne zabije ni jedan gol, a dio ga je prozivao i zbog podrijetla.

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović (40) čestitao je Božić svim vjernicima, ali je pri tom uspio razbjesniti dobar dio navijača. Time je nastavio "tradiciju"...

Naime, Zlatan je uz poruku "Merry Chriztmaz" objavio i srednji prst. Na Instagramu je za tu fotografiju dobio gotovo pola milijuna "lajkova" u manje od sat vremena, no mnogima se poruka nije svidjela.

Navijači su ga obasuli negativnim porukama, neki su mu poželjeli da u 2022. ne zabije ni jedan gol, a dio ga je prozivao i zbog podrijetla. A neki su bili grublji i u najmanju ruku jednako neprimjereni kao njegova čestitka...

- Vidi se da si s Balkana! Možeš iz Bosne, ali Bosna iz tebe nikada. Nadam se da ćeš uskoro morati završiti karijeru.

Nekima je pak fotografija i cijeli pristup duhovit, što su i dali do znanja emojijima i komentarima podrške.

Dok je prošle godine postavio srednji prst u odijelu Djeda Božićnjaka, ove godine je srednji prst zapravo svijeća, a na vrhu je upaljen plamen. Kad ga se god pita o religiji, kaže da vjeruje samo u sebe, ali i da poštuje druge.

 

 

 

- Moja religija je poštovanje drugih. Za sve vjere i za sva mišljenja. Tako sam odrastao, a tako i sada razmišljam.

Komentara 69

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:23 25.12.2021.

Neka ovo objavi za Bajram ako je mud.nja !

IL
ilustrator
10:23 25.12.2021.

lako se izrugivat s kršćanskim vrijednostima, nek dirne u proroka, ako smije.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
10:36 25.12.2021.

Kada se malo uvrijede muslimani onda sve vrvi osudjivajucim clancima. Kada se vrijedjaju krscani od strane muslimana onda se to profesionalno neutralno opisuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije