AKO ZABIJE ALMERIJI

Ibrahimović na pragu rekorda

Zlatan Ibrahimović
AFP
03.10.2009.
u 10:18

Barcelonin švedski napadač Zlatan Ibrahimović mogao bi postaviti rekord kluba s Camp Noua postigne li pogodak u današnjoj (subota) prvenstvenoj utakmici protiv Almerije.

Tvrdi to španjolski Sport u kojem se navodi da će u slučaju takvog ishoda Ibrahimović postati prvi Barcelonin nogometaš kojem je pošlo za rukom postići pogodak u svakoj od šest uvodnih prvenstvenih utakmica. Prestigao bi na taj način učinak Cesara Rodrigueza, strijelca devet pogodaka iz uvodnih pet utakmica u sezoni 1950/51.

Uspije li Ibrahimović srušiti rekord koji je pred njim, naći će se na pola puta do novog koji je postavio Ronaldo u sezoni 1996/97. Sadašnji napadač Corinthiansa bio je strijelac u deset uzastopnih nastupa za katalonski nogometni ponos. Pogotke, doduše, nije postigao na otvaranju prvenstva već u njegovoj završnici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije