Rummenigge:

'Ibrahimović ne zaslužuje 15 milijuna eura po sezoni'

'Paris Saint-Germain\'s new Swedish signing Zlatan Ibrahimovic smiles with teammate Nene before a friendly match against DC United in Washington on July 28, 2012.    AFP PHOTO/Nicholas KAMM'
'NICHOLAS KAMM'
03.10.2012.
u 21:54

– Rasipnici po Engleskoj i jedan francuski klub misle da su iznad zakona, nadam se da će biti kažnjeni – kaže legendarni njemački nogometaš

Legenda Bayerna Karl–Heinz Rummenigge pribojava se da Uefa neće uspjeti uvesti financijski fair-play.

– Platini je obećao da će biti uporan i da će im stati na put, zato ga držim za riječ iako sam skeptičan. Rasipnici po Engleskoj i jedan francuski klub misle da su iznad zakona, nadam se da će biti kažnjeni. Ja sam u svoje vrijeme zarađivao možda i previše, ali ovo je prešlo sve granice. Ne mogu shvatiti da Ibrahimović zarađuje 15 milijuna eura – kaže Rummenigge.

Komentara 6

AN
Andreeejjj
22:07 03.10.2012.

Ok, previše je najiskrenije ali klub če zbog IBRE zaraditi mnogo više! IBRA je jedan od 3 najbolja nogometaša svjeta, uostalom ima naših gena, svaka ti čast MAJSTORE!

Avatar Idler 3
Idler 3
13:04 04.10.2012.

Pa nit ne zarađiva 15 milja neg 70% manje >;-))

NI
Nini istrijan
18:05 04.10.2012.

Ja cu navesti podatke koje se moglo procitati u francuskom tisku. Investicija vlasnika PSG-a u igrace kao Ibra,Silva,Pastore,Lavezzi itd. je dovela do toga da je prodaja sezonskih karata porasla 283%,suvenira i dresova 95%,prodaja VIP loza 37% itad. Ne samo to nego je sada na pomolu najveci sponzorski ugovor u povijesti sporat vrijedan 3 milijarde eura.To je ono sto je uzbudilo Rummenigga,Fergussona,Wengera i ostale koji misle da je investiranje u nogomet samo privilegija velikih klubova. Medjutim odnos snaga se polako mijenja i to je cinjenica.Oni mogu sada da zahtjevaju neke smijesne polocijeske istrage ali samo ispadaju kao tragikomicni likovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije