IBRA VS ZVONE

Ibrahimović žestoko odgovorio Bobanu nakon što mu je hrvatska legenda poslala poruku upozorenja

Zagreb: Legende Dinama uoči utakmice Dinama i Osijeka
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/11
23.09.2024.
u 08:24

Očigledno je da postoji sukob između uprave i sportskog dijela kluba, a to se najbolje vidjelo u izjavi Zvonimira Bobana, koji je izjavio da mu nije jasna uloga Zlatana Ibrahimovića u klubu, a poslao mu je i poruku upozorenja.

Talijanski velikan Milan nije na očekivani način započeo novu sezonu u Serie A. Ostvarili su tek jednu pobjedu u prva četiri kola u lovu na Scudetto, a poraženi su i na startu Lige prvaka od Liverpoola na San Siru. Očigledno je da postoji sukob između uprave i sportskog dijela kluba, a to se najbolje vidjelo u izjavi Zvonimira Bobana, koji je izjavio da mu nije jasna uloga Zlatana Ibrahimovića u klubu, a poslao mu je i poruku upozorenja. 

Podsjetimo, Boban je jedno vrijeme proveo u Upravi rossonera koju je napustio zbog neslaganja s vlasnicima kluba, što je izazvalo revolt kod navijača. Legendarni kapetan vatrenih nastupao je 10 godina za Milan te pritom upisao 178 službenih nastupa uz 21 postignut pogodak. 

GALERIJA Karizmatična legenda Dinama i Milana - Zvonimir Boban

Zagreb: Legende Dinama uoči utakmice Dinama i Osijeka
1/11

– Zlatan je genije i bit ću mu zahvalan do kraja života jer se ljubavi prema Milanu pristao vratiti, promijenivši noviju povijest kluba i svih nas. Ali sad mi nije jasno što on radi, koje su njegove odgovornosti i na osnovu kojih kompetencija se treba suditi njegov posao. Nadam se da ih je razumio jer će na kraju biti suđeno njemu, a ne sportskom direktoru Moncadi. Toliko se toga moglo izgraditi na temeljima momčadi koja je osvojila titulu i igrala polufinale Lige prvaka, za mene je to bila kolosalna pogreška – ustvrdio je Boban u razgovoru za Gazzettu. 

VEZANI ČLANCI:

Veliki Šveđanin, očigledno pogođen, žestoko je uzvratio legendarnom Bobanu.

– Čak ni Boban ne zna koja je moja uloga. Sada ću objasniti. Moja uloga je jednostavna, podrazumijeva puno razgovora. Ja sam glavni, ja sam šef i svi rade za mene. Fokusiran sam na posao. Bio sam odsutan iz osobnih razloga. Nismo započeli kako sam ja to htio, ali strpljivo ćemo doći do svojih ciljeva. Kad lav ode, mačići dolaze, kad se lav vrati, mačići odlaze – izjavio je nedavno Ibrahimović.

Komentara 4

ZP
Zabranjen pristup
08:52 23.09.2024.

Puno zuji slabo meda daje

Avatar Purger_1945_Kozara
Purger_1945_Kozara
10:14 23.09.2024.

Na kojem jeziku komuniciraju?

AV
avangero
10:18 23.09.2024.

Ibro dirka naš.......😄😄😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije