NAPRAVIO JE KOLOSALNU POGREŠKU

Zvonimir Boban poslao poruku upozorenja Ibrahimoviću: 'Neka pazi što radi, njemu će se suditi'

Komemoracija za Ivicu Osima održana je u Sarajevu
Armin Durgut/PIXSELL
12.09.2024.
u 10:01

Zlatan je genije i bit ću mu zahvalan do kraja života jer se ljubavi prema Milanu pristao vratiti, promijenivši noviju povijest kluba i svih nas. Ali sad mi nije jasno što on radi, koje su njegove odgovornosti i na osnovu kojih kompetencije se treba suditi njegov posao - kaže Boban

Veliki intervju za talijanski list Gazzetta Dello Sport dao je Zvonimir Boban. Legendarni kapetan vatrenih iz Francuske 1998. nakon odlaska iz nogometnog vrha, gdje je surađivao s predsjednikom UEFA-e, Aleksanderom Čeferinom radi na talijanskoj televiziji Sky Sport kao analitičar za Ligu prvaka. Boban je itekako upućen i u stanje u redovima AC Milana, kluba za koji je godinama igrao, a kasnije bio i jedan od direktora.

Posebno se Boban u intervjuu dotaknuo Zlatana Ibrahimovića. Čuveni švedski napadač BiH-korijena nakon kraja igračke karijere postao je operativni partner vlasnika kluba, američke kompanije RedBird. Ibrahimović je postao spona između igrača i uprave kluba, a ima i ulogu u transferima. No, Bobanu zapravo nije jasno što Ibrahimović radi u Milanu.

- Zlatan je genije i bit ću mu zahvalan do kraja života jer se ljubavi prema Milanu pristao vratiti, promijenivši noviju povijest kluba i svih nas. Ali sad mi nije jasno što on radi, koje su njegove odgovornosti i na osnovu kojih kompetencije se treba suditi njegov posao. Nadam se da ih je razumio jer će na kraju biti suđeno njemu, a ne sportskom direktoru Moncadi. Toliko se toga moglo izgraditi na temeljima momčadi koja je osvojila titulu i igrala polufinale Lige prvaka, za mene je to bila kolosalna pogreška - ustvrdio je Boban u intervjuu.

Podsjetimo, Milan je 2022. bio talijanski prvak, a sezonu kasnije bio i u polufinalu Lige prvaka. Boban je tada već bio otišao iz kluba, budući da je ondje radio prije četiri godine. 

Komentara 1

JO
jozakontra
08:17 13.09.2024.

naslov nema veze s clankom, bobanu nije jasna poslovna povezanost izmedju gazde i zaposlenika? pa pitaj ih zvone, kaj se sramotis javno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije