INO NOGOMET

Ibrin hat-trick u 32 minute; Cityjeva šestica, dva gola Džeke; Messi se vratio sa dva gola

Edin Džeko
Foto: Reuters (Ilustracija)
08.01.2014.
u 23:50

Messi je u igru ušao u 64. minuti umjesto Inieste, a odličnu igru okrunio je sa dva gola u samoj završnici utakmice. Prvi je zabio u 89. minuti iz blizine, a drugi iz solo prodora u sudačkoj nadoknadi.

Manchester City napravio je veliki korak prema finalu Capital One Cupa. U prvoj utakmici polufinala na Etihadu su pobijedili West Ham sa čak 6:0.

'Građani' su poveli golom Alvara Negreda u 12. minuti. Isti igrač zabio je za 2:0 u 26. minuti na asistenciju Edina Džeke. U 41. minuti za 3:0 zabio je Yaya Toure.

U 49. minuti treći gol na utakmici zabio je Negredo, a uvjerljivo pobjedu Cityja golovima u 61. i 89. minuti potvrdio je Edin Džeko.

Briljantni Ibra

Nogometaši PSG-a su gostujućom pobjedom 5:2 protiv drugoligaša Bresta izborili šesnaestinu finala francuskog Kupa.

Briljirao je Zlatan Ibrahimović koji je od deset do 42. minute kompletirao hat-trick. Uz švedskog napadača golove su zabili još Motta i Lavezzi.

Domaćini su preko Lesoimiera smanjili u 33. minuti na 2:1, a konačnih 5:2 je u 90. minuti postavio Ayite.

U zaostaloj utakmici 19. kola Le Championnata St. Etienne je sa 1:0 bio bolji od Eviana, a gol odluke zabio je Hamouma u 22. minuti.

Messi se vratio sa dva gola

Barcelona je u prvoj utakmici osmine finala Kupa Kralja na Nou Campu pobijedila Getafe 4:0 sa dva gola Fabregasa u 9. i 62. minuti, te dva Lionela Messija u samoj završnici utakmice.

Vijest dana za navijače Barcelone je povratak Lionela Messa na terene nakon dva mjeseca pauze. Argentinac je u igru ušao u 64. minuti umjesto Inieste, a odličnu igru okrunio je sa dva gola u samoj završnici utakmice. Prvi je zabio u 89. minuti iz blizine, a drugi iz solo prodora u sudačkoj nadoknadi.

Kup Kralja, osmina finala, prve utakmice:

Alcorcon - Espanyol 1:0
Betis - Athletic 1:0
Barcelona - Getafe 4:0
Santader - Almeria 1:1

>> Pogledajte prvi gol Ante Rebića za Fiorentinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije