EKREM KONUR

Igor Bišćan i Dinamo pronašli novo pojačanje. Dovode Argentinca od četiri milijuna eura?

Nogometaši Dinama uvjerljivo pobjedili Astanu, Ivanušec zabio hat-trick
Goran Stanzl/PIXSELL
29.07.2023.
u 10:04

Turski stručnjak za transfere i nogometno tržište tvrdi da plavi imaju novu metu

Turski ekspert za transfere Ekrem Konur javlja kako je argentinski veznjak i član meksičkog prvoligaša Leona, koji je nedavno osvojio sjevernoameričku Ligu prvaka, Santiago Colombatto na radaru zagrebačkog Dinama. Inače, Colombatto prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura.

Konur također tvrdi kako je na meti nekoliko talijanskih i španjolskih klubova. Prošle sezone bio je na posudbi u portugalskom prvoligašu Famalicaou u kojem je u 43 utakmice zabio je pet i asistirao za sedam golova.

VEZANI ČLANCI:

Colombatto je bio i mladi reprezentativac Argentine te član ekipe na Olimpijskim igrama u Tokiju. Nogometnu karijeru započeo je u slavnom River Plateu, a onda je otišao u talijanski Cagliari te bio na niz posudbi, prije godinu dana belgijski Sint-Truiden ga je otkupio za milijun eura, da bi 2021. godine potpisao za Leon. 

Komentara 2

DE
Dezider
07:26 31.07.2023.

5 golova u 43 utakmice, opasnog li napadača, hahahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije