Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OI TOKIO 1964.

Igre u prošlosti: Jugoslavija nije imala ni novinara dok je Japan imao 14 milijuna televizora!

27.07.2021.
u 22:11

Oni imućniji u to vrijeme imali su televizore u boji. U to vrijeme Japan je imao nevjerojatnih sedam TV programa, a program je počinjao u šest ujutro i trajao je do ponoći.

Komentara 1

Avatar dzambo
dzambo
06:16 28.07.2021.

Ovo ''moji ujkani'' bas informirani.....toliko da neznaju da je ondasnja Yuga osvojila 5 medalja na toj Olimpijadi '64...i to 2 zlatne 1 srebrena i 2 broncane....a sto se tice televizora ''normalno je'' da toga nije bilo toliko jer sistem je bija drukciji ali kasnije cak su i proizvodili televizore svoje dok ''danas'' to je ''spanjolsko selo'' za ove danas jer oni samo ''uvoze'' a proizvode skoro nista svoje 100% i onako ''usput'' na kraju poslije nekog vremena u Yugi je bilo vise gramofona nego u isto vrijeme tada u jednoj Velikoj Britaniji...a ovi danas samo zive od kredita (koji vecina uglavnom nevraca) pa zavrse na ulici i vicu...z,..dom,..z..dom...briga banka za ''dom''....da nije EU Love danas bi bukvalno receno mnogi nebi imali ni sta jesti toliko je jaka ''domaca'' Ekonomija......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?