DEBAKL REDSA

Ikone 'rasturile' Liverpool: Ovo je sramotan poraz, igrači ne trče i nemaju želje

Napoli v Liverpool - UEFA Champions League - Group A - Diego Armando Maradona Stadium
Agostino Gemito/PRESS ASSOCIATIO
07.09.2022.
u 23:47

Jako težak poraz je doživio engleski viceprvak Liverpool na gostovanju u Napulju.

Domaćin Napoli je na krilima navijača uništio Redse s 4:1 i tako kreirao jedno od najvećih iznenađenja prvog kola Lige prvaka.

Engleske legende Rio Ferdinand i bivši igrač Liverpoola, Michael Owen, bili su jako kritični u emisiji BT Sporta.

- Bilo je to sramotnih prvih 45 minuta, posebice u defenzivnom dijelu. Ono što nikako ne možete prihvatiti, kao menadžer, kao igrač, kao suigrač je nedostatak želje. Možete prihvatiti pogreške, ali ne možete prihvatiti kada igrači ne trče i ne pokazuju želju. To jednostavno nije bilo dovoljno dobro...Liverpool je osramoćen. Neće im biti jednostavno pogledati ovu utakmicu kada se vrate doma, a morat će, siguran sam. - rekao je Rio Ferdinand, legendarni stoper Uniteda. 

- Bio je to pravi vatromet pogrešaka. Joe Gomez će se kod svakog primljenog gola pitati: ‘Jesam li mogao bolje reagirati?‘ Alexander-Arnold će se pitati isto. A odgovor na oba pitanja je - da. Mislim da su Liverpoolovi navijači ovo očekivali. Izvedbe nisu bile sjajne posljednjih tjedana, a Napulj je teško gostovanje. - poručuje Owen. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

DM
drazen.muhvic
07:05 08.09.2022.

Hoće li biti kakav velebni navijački doček u Liverpoolu?

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
06:43 08.09.2022.

Nema tu previše filozofije. Treba prestati sa eksoerimentima čim se oporave od ozljeda oni koji znaju i mogu a ove druge posjesti na klupu za rezerve i neka igraju Carabao kup.

DA
davigula
01:22 08.09.2022.

Sve se raspada otkad je Lovren otišao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije