BRILJANTAN NASLOV

Britanske novine usporedile pobjedu Dinama s legendarnom serijom Mućke

Screenshot / The Mirror
07.09.2022.
u 17:27

Oštra britanska pera nisu štedjela londonski sastav poslije velikog kiksa u Zagrebu.

Engleski mediji su opće poznati po svom britkom humoru, nisu ga štedjeli nakon poraza Chelseaja u Maksimiru. 

Tamošnje novine Mirror usporedile su trijumf hrvatskog prvaka s  kultnom humorističnom serijom Mućke, odnosno engleskoj inačici Only fools and horses. Samo su ovog puta malo modificirali naslov i stavili: Fools and Oršić

- Dinamo se junački branio i napadao vješto, dok je Chelsea izgledao razbijeno bez obzira na to što je ovog ljeta na pojačanja potrošio gotovo 300 milijuna funti. Za razliku od hrabrog i opasnog Dinama, Chelsea je bio propustan u obrani, bezidejan u sredini i jalov u napadu. - komentar je utakmice. 

Trener Ante Čačić je zaradio izvrsnu ocjenu 9, dok je kod igrača jedino toliko ocijenjen Bruno Petković, junak utakmice i zvijezda naslovnice Mislav Oršić dobio je 8.5. 

 

 

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije