Strani nogomet

Iličević junak HSV-a, Eduardu nisu priznali pogodak

Ivo Iličević
Marko Lukunić
03.12.2013.
u 21:35

Darijo Srna igrao je cijelu utakmicu, dok je Eduardo ušao u 65., a dvije minute prije kraja suci mu nisu priznali pogodak jer ga je postigao iz zaleđa

Nogometaši HSV-a plasirali su se u četvrtfinale njemačkog kupa. Pobijedili su Köln, vodeću momčad druge lige, s rezultatom 2:1, a junak je bio hrvatski reprezentativac Ivo Iličević.

Maximilian Beister doveo je HSV u vodstvo u 42. minuti, no gosti su početkom drugog dijela izjednačili na 1:1 preko Poljaka Adama Matuszczyka.

Ivo Iličević u igru je ušao u 75. minuti, a deset minuta kasnije postigao je pobjednički pogodak. Milan Badelj odigrao je cijelu utakmicu.

U zaostaloj utakmici ukrajinskog prvenstva, Šahtar je na gostovanju u Odesi pobijedio Čornomorec sa 1:0. Jedini pogodak zabio je Luiz Adriano u 44. minuti.

Darijo Srna igrao je cijelu utakmicu, dok je Eduardo ušao u 65., a dvije minute prije kraja suci mu nisu priznali pogodak jer ga je postigao iz zaleđa.

Šahtar ima pet bodova više od najbližeg pratitelja kijevskog Dynama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije