Pohvale velikana

Iniesta: Barca je pogodila s Rakitićem, spektakularan je!

Barcelona
Foto: Press Association/PIXSELL
11.08.2014.
u 18:35

- Nisam iznenađen njegovom brzom prilagodbom i dobrim nastupima. Gledao sam ga puno puta i znam da ima kvalitetu

Nakon što su Carles Puyol i Victor Valdes napustili Barcelonu, Xavi je postao novi kapetan, a zamjenik mu je Andres Iniesta. Upravo se od dokapetana očekuje da ove godine nosi momčad, da stvara puno prilika i da vrati glavne trofeje na Nou Camp. Iniesta je stoga bio odličan sugovornik za najavu nove sezone u koju ulaze s novim trenerom.

- Luis Enrique je drugačiji tip trenera i moramo se prilagoditi kako bismo postigli ono štop od nas traži. Vrlo je jak tehnički, puno se radi s loptom. Mi igrači moramo dati sve od sebe, moramo u novu sezonu krenuti s dobrim rezultatima, iako je jasno da ćemo se dizati u formi.

Trojac Messi - Neymar - Suarez?

Foto: Press Association/PIXSELL

- Nadamo se da će se Neymar nastaviti razvijati i napredovati ove sezone. Što se Messija tiče, njegova odlučnost i ambicija nisu upitni, ne mogu biti na višem nivou. Sa Suarezom sam razgovarao, on ne može dočekati da počne igrati - rekao je Iniesta.

Dotaknuo se i transfera Ivana Rakitića.

- Nisam iznenađen njegovom brzom prilagodbom i dobrim nastupima. Gledao sam ga puno puta i znam da ima kvalitetu. To je jedan spektakularan vezni igrač koji je fizički vrlo jak i moćan, zna igrati s obje noge i vrlo je kompletan igrač. Barca je u potpunosti pogodila s ovim transferom - zaključio je Iniesta.

>>'Rakitić je izborio mjesto pokraj Inieste, on je vrijedna imovina Barce'

>>Rakitić je mastermind, a Halilović – u MasterChefu

Komentara 4

DI
dinamojavolim
18:42 11.08.2014.

iniesta a halilovic???:)

RN
roky neki
11:10 12.08.2014.

Očito samo Kovač nije zna šta će s njim.

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
09:25 12.08.2014.

Kad je repka u pitanju onda je nastup bio toliko odličan da bi NK Zelina bila zadovoljna tim transferom. Vani mlate lovu, a za reprezentaciju predvođeni onim pozerom u bijeloj košuljici jedva čekaju kraj 90 minuta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije