Hajduk je u prvom pripremnom dvoboju svladao Primorac iz Stobreča s 2:1 (1:0)

Inohu menadžer odveo iz hotela prije utakmice

\'21.10.2011., Zagreb - Nogometna utakmica 12. kola MAXtv Prve hrvatske nogometne lige, NK Lucko - HNK Hajduk. Masaiko Inoha.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL\'
Daniel Kasap/PIXSELL
16.01.2012.
u 20:35

U prvoj pripremnoj utakmici Hajduk je s 2:1 (1:0) svladao trećeligaša Primorca iz Stobreča. Na pomoćnom terenu u Poljudu pred više od tisuću gledatelja strijelci za bijele bili su Vuković u 24. te Lendrić u 52. minuti, a pogodak za Primorac postigao je Luka Franić u 84. minutu. Igralo se po izuzetno hladnom vremenu, tek stupanj ili dva iznad nule, ali unatoč tome okupio se izuzetan broj gledatelja.

Trener Krasimir Balakov postavio je formaciju 3-4-1-2, s tim da je Srđan Andrić u fazi obrane igrao libera, a kada bi se Hajduk domogao lopte, onda se pretvarao u zadnjeg veznog.

  • - To je bio eksperiment, još ćemo puno toga pokušavati do odlaska u Tursku – rekao je Balakov.

  • Prvo poluvrijeme igrali su Kalinić – Maloča, Andrić, Milović – James, Ozobić, Ljubičić, Lima – An. Sharbini – Vuković, Vukušić, a drugo Blažević – Barišić, Obšivač, Milović, Kukoč – Tomaš, Sušić, Bradarić, Caktaš – Tomičić, Lendrić.

  • Pod posebnim povećalom bili su novajlije Blažević, Ozobić i Milović te Sušić, koji je na provjeri.

  • - Rano je za bilo kakve ocjene, i kada govorimo o novim igračima, ali i o mladima. Bit će još utakmica. Svi koji su igrali zadovoljili su me – kazao je Balakov.

  • Nije bilo Ahmada Sharbinija, koji će igrati u srijedu, bolesnog Drage Gabrića, Antonija Milića, koji je završio u bolnici nakon jutarnjeg treninga te Masahika Inohe.

  • - Inoha će biti na treningu u utorak – rekao je Balakov.

  • Oko Japanaca se odvijala prava mala drama. Trebao je igrati, a onda je dva sata prije utakmice, negdje oko 16 sati otišao iz hotel President u Solinu u kojem je Hajduk čekao utakmicu. Po njega je došao menadžer Taka Yamazaki, s tim da je prije toga Hajduku poslao zahtjev za raskidom ugovora zbog dvije neisplaćene plaće. Navodno se radi od oko 350 tisuća kuna duga. Hitro je s Yamazakijem i Inohom odrađen krug pregovora, telefonski je konzultiran i Dejan Rakitić, koji je sudjelovao u dovođenju Japanca u Hajduk i sve je rješeno. Naime, Inohi će do kraja tjedna, sukladno dogovoru s Malešom, biti isplaćena sva dugovanja, objašnjeno mu je da izbjegavanjem obveza riskira suspenziju. Inoha ima nekih svojih osobnih problema, rado bi se vratio u Japan, a dugovanja su bila samo njegov pokušaj da se raziđe s Hajdukom. Međutim, nakon razgovora sve je rješeno, Inoha do daljnjega ostaje u Hajduku, ali sad je jasno da će se do kraja prijelaznog roka ići na njegovu prodaju.

Ključne riječi

Komentara 5

WU
wuk11
20:49 16.01.2012.

hahhahaaajduk inoha ima osobnih problema neki levati mu duguju 50 000 eura! stvarno neozbiljan ovaj japanac

JA
JackRussell
20:55 16.01.2012.

\"Naime, Inohi će do kraja tjedna, sukladno dogovoru s Malešom, biti isplaćena sva dugovanja, objašnjeno mu je da izbjegavanjem obveza riskira suspenziju. Inoha ima nekih svojih osobnih problema, rado bi se vratio u Japan, a dugovanja su bila samo njegov pokušaj da se raziđe s Hajdukom\" Samo radi ove prijetnje suspenzijom trebalo bi kazniti Maleša i Hajduka...ovo po hitnom postupku treba riješiti u zakonodavstvu, tipično hrvatsko sranje, igrač ne želi igrati jer mu duguju plaću, i onda ovi kažnjavaju, ovo nije ni Divlji Zapad, ovo je prapovijest šta se ovdje događa...čovjeku se duguje hrpa love, a ovi mu uzvraćaju kaznom...presmiješno...

Avatar džon vejn
džon vejn
21:02 16.01.2012.

Pored kršnih dalmatinaca i hercegovaca mi dovodimo Japanca da nam igra stopera i (ne) plaćamo ga godišnje 300 tisuća eura?? suludo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije