SERIE A

Inter s Brozovićem izgubio kod Bologne, Napoli sve bliže povijesnom naslovu

Serie A - Bologna v Inter Milan
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
1/3
26.02.2023.
u 14:49

Vodeći Napuljani sada imaju čak 18 bodova prednosti na vrhu, ukupno 65. Nikola Moro ušao je za pobjedničku ekipu pred kraj susreta.

Nogometaši Bologne svladali su u 24. kolu Serie A kod kuće Inter s 1-0. Napoli je tako korak bliže osvajanju naslova u Italiji. Jedini gol je postigao Ricardo Orsolini, koji je u 76. minuti primio loptu i zakucao je pod gredu.

Bologna je bila puno bolja od vrlo loošeg Intera, u prvom dijelu VAR im je poništio pogodak, a u 18. minuti Roberto Soriano je pogodio gredu. Nikola Moro je ušao u igru za Bolognu u 83. minuti, a u istoj minuti je igru kod Intera napustio Marcelo Brozović.

Inter je ostao drugi s 47 bodova, 18 manje od Napolija, dok je Bologna sedma s 35 bodova.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije