Zaprešićani osvojili tri vrijedna boda i udaljili se od opasne zone

Inter - Slaven Belupo 1:0 - Starčević iskoristio pogrešku

inte-txt.jpg
import
30.09.2007.
u 13:06

Nogometaši zaprešićkog Intera pobijedili su Slaven Belupo (1:0) i s nova tri boda ponovno će nešto mirnije spavati. Jer, s novim bodovima odmakli su najbližim pratiteljima na dnu ljestvice, Varteksu i Međimurju koji su jučer izgubili. 

U prvom poluvremenu nismo vidjeli gotovo ništa. Malo zbog sunca, malo zbog loše igre. Igralo se uglavnom između dvaju šesnaesteraca, bez ijedne prave prilike. Nakon pola sata mučenja lopte, tek je Grgurević opasno zaprijetio, ali je njegova lopta prošla uza samu vratnicu.

U drugom poluvremenu domaći su krenuli nešto agresivnije, vidjevši da su gosti itekako ranjivi. I odmah u prvoj minuti nastavka Sivonjić je imao sjajnu priliku, ali je Iveša bio na mjestu. Pet minuta kasnije Grgurević je sjajno dodao, a Starčević je sa samo pet metara zakucao loptu u mrežu nemoćnog Iveše.

- Jedna pogreška stajala nas je tri boda. Nevjerojatno je kako su moji igrači u obrani dekoncentrirano reagirali kod pogotka domaćina. Prihvatili smo njihov način igre i tu smo jako pogriješili  rekao je Kruno Jurčić, Slavenov trener.
Nakon pogotka napokon je utakmica malo živnula. Koprivničani s krenuli prema naprijed želeći što prije izjednačiti, a domaćini su vrebali iz polukontri i kontri.

- Da bismo se maknuli iz opasne zone, moramo osvajati bodove u nizu. Dakle, sljedeću utakmicu u Varaždinu ne smijemo izgubiti. Protiv Slavena došli smo do bodova čvrstom i discipliniranom igrom  rekao je Milivoj Bračun, trener Intera.


Inter - Slaven Belupo 1:0

ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledatelja 500. Vrijeme ugodno. Sudac Pristovnik (Zagreb) 7.
Igrač utakmice Dalibor Starčević

Strijelci: 1-0 Starčević (50, Grgurović)

Slaven Belupo
Iveša
Poldrugač
Radiček
(od 62. Bošnjak)
Kristić
Božac
Čaval
(od 71. Posavec)
Sopić
Jurić
(od 81. Tepurić)
Poljak
Vručina
Kresinger
Igrač)
Igrač
Igrač

Inter
Vranjić
Iftić
Starčević
Lovren
Krznar
Kwedi
Kukec
Grgurović
(od 75. Verhas)
Cavrić
(od 87. Jonjić)
Gulić
Sivonjić
(od 89. Nikolić)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije