CORRIERE DELLA SERA

"Interova budućnost s Kovačićem je svijetla", prijavili ga za EL!

Mateo Kovačić, Inter (1)
Inter.it
02.02.2013.
u 10:31

Iako je nastupao u Ligi prvaka za Dinamo, to ga neće spriječiti da nastupi za Inter u Europskoj ligi jer se ne radi o istom natjecanju

Mario Balotelli odlučio je zaraditi simpatije navijača Milana starim, provjerenim receptom...

- Biti igrač Milana oduvijek je bio moj san i vrlo sam sretan što sam tu - rekao je na predstavljanju.

A onda je nabrojio što mu sve nije odgovaralo dok je igrao u Manchester Cityju.

- Dobra stvar bila je samo kad sam išao na trening, a loše sve ostalo - mediji, vrijeme, hrana, način na koji voze - požalio se Mario.

Mediji mu vjerojatno nećes biti osobito dragi ni u Italiji jer su se već raspisali kako je kontroverzni napadač prijetnja stabilnosti rossonera, a povukli su odmah i usporedbu s Interovim potpisivanjem Kovačića.

"Inter je dobar momak, a Milan zločesti dečko. Interova budućnost je svijetla, a Milanova nestabilna. Interova budućnost je Kovačić, a Milanova Balotelli. Tu se vidi glavna razlika između gradskih rivala", piše Corriere della Sera, a u tekstu dodaje kako je Interov najveći ulov u prijelaznom roku upravo Kovačić.

A Mateo će zaigrati za Inter u knock-out fazi Europske lige! Iako je nastupao u Ligi prvaka za Dinamo, to ga neće spriječiti jer se ne radi o istom natjecanju. Klub ga je prijavio s brojem 32 jer u EL ne može nastupiti s brojem deset kojeg je nosio Sneijder.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije