PREGOVORI U TIJEKU

Ipak novi ugovor: Rakitić do kraja karijere u Barceloni?

Rakitić
Foto: Rafa Casal/UESyndication/PIXSELL
1/5
04.02.2017.
u 13:28

Ostaje još dogovoriti financijske uvjete ugovora, no predsjednik Barcelone Joseph Maria Bartomeu želi da posao bude gotov prije ljetnog prijelaznog roka kako bi odbio sve zainteresirane klubove.

Čini se da se priča oko ostanka Ivana Rakitića u Barceloni bliži kraju. Štoviše, hrvatski bi reprezentativac na Nou Campu mogao dočekati kraj karijere.

Španjolska Marca piše da je Rakitićev menadžer Arturo Canales jučer u klupskim prostorijama održao ključni sastanak s vodstvom Barcelone. Raketa bi trebao potpisati ugovor do 2022. godine. Budući da će tada imati 34 godine, moguće je da će mu to biti posljednji klub u karijeri.

Ostaje još dogovoriti financijske uvjete ugovora, no predsjednik Barcelone Joseph Maria Bartomeu želi da posao bude gotov prije ljetnog prijelaznog roka kako bi odbio sve zainteresirane klubove.

Rakitić je u posljednje vrijeme izgubio je mjesto u prvoj momčadi Barcelone, javile su se i glasine da odlazi iz kluba, no on je sve to demantirao.

- Ja uvijek kažem, Barça se ne napušta tako lako. I to je zaista tako. Igrati u tako velikom klubu san je svakog nogometaša, ja sam u Barceloni doživio najljepše trenutke u svojoj nogometnoj karijeri, to je klub koji mi je puno dao - rekao je nedavno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije