ATP Pariz

Isner ostao u utrci za London izbacivši Del Potra

John Isner
Foto: Press Association/Pixsell
03.11.2017.
u 17:27

Isner može postati osmi putnik za London samo u slučaju da ode korak dalje nego prošle godine i osvoji pariški trofej.

Prošlogodišnji finalist pariškog Mastersa Amerikanac John Isner u petak je svladao najboljeg argentinskog tenisača Juana Martina del Potra sa 6-4, 6-7 (5), 6-4 te se nakon dva sata i deset minuta borbe plasirao u polufinale i ostao u utrci za posljednje, osmo mjesto na završnom turniru sezone, londonskom ATP Finalu, a istovremeno iz nje izbacio Argentinca. 

Isner može postati osmi putnik za London samo u slučaju da ode korak dalje nego prošle godine i osvoji pariški trofej. Za to će prvo morati pobijediti srpskog tenisača Filipa Krajinovića koji je do polufinala stigao nakon što mu je prvi tenisač svijeta, Španjolac Rafael Nadal predao četvrtfinalni meč bez borbe, zbog bolova u desnom koljenu. 

Od 19 sati i 30 minuta najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić borit će se protiv Francuza Juliena Bennetaua za svoje drugo uzastopno polufinale na pariškom Mastersu. Uspije li svladati Benneteaua, Marinov suparnik u polufinalu bio bi pobjednik posljednjeg četvrtfinalnog dvoboja u kojem će se sastati Amerikanac Jack Sock i Španjolac Fernando Verdasco. 

ATP Pariz - četvrtfinale

Filip Krajinović (Srb) - Rafael Nadal (Špa/1) bez borbe

John Isner (SAD/9) - Juan Martin del Potro (Arg/13) 6-4, 6-7 (5), 6-4

Komentara 1

DH
dalibor.hren
07:41 04.11.2017.

Taj Del Potro "praši" samo naše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije