Ozlijedio se Soudani

Ivajlo Petev poslao Dinamovim navijačima poruku koju su dugo čekali!

Split - Dinamo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
06.11.2016.
u 20:13

– Bitno je da se u Zagreb vraćamo sa sva tri boda i zadovoljan sam pobjedom protiv Splita

Nogometaši Dinama nastavljaju lov na Rijeku. U utakmici 12. kola HNL-a pobijedio je Split na Parku mladeži s 1:0 i ostao na šest bodova zaostatka za liderom prvenstva.

– Bitno je da se u Zagreb vraćamo sa sva tri boda i zadovoljan sam pobjedom protiv Splita. Niti jedno gostovanje nije lako, a ovdje je i teren bio težak, rekao je trener Dinama Ivajlo Petev nakon susreta.

Dinamo je četvrti put zaredom slavio s 1:0, ali to nije toliko bitno jer su ipak najbitniji osvojeni bodovi. No, bugarskog trenera ipak bi trebalo zabrinuti što njegova momčad ne izgleda dobro, ni danas u Splitu nije pokazala puno. Stoga je navijačima Dinama poslao optimističnu poruku.

– Moramo prihvatiti trenutačnu situaciju i vratiti se što prije na vrh. Imamo utakmice svaka tri dana, nije lako raditi u takvom tempu. Imat ćemo sad 15 dana za treninge, izgledat ćemo uskoro bolje i ofenzivnije – poručio je Petev pa nastavio:

 – Pivarić i Šitum otpali su prije utakmice sa Splitom, kao i ozlijeđeni Sosa prije par dana. Sad se ozlijedio i Soudani, vidjet ćemo na pregledu o čemu se točno radi. Nije lako, ali moramo se prilagoditi situaciji. 

>>Dinamo pobijedio u Splitu i nastavlja lov za Rijekom!

Ključne riječi

Komentara 8

MI
Mislav98
20:55 06.11.2016.

Treneru vjerujem vam Želim vam sreću

1K
100%kaj
23:58 06.11.2016.

Ionako smatram da bi hajduk trebalo ukinuti.

DA
davnor
21:43 06.11.2016.

I dalje sam skeptičan rotirano je mnogo igrača nema igre budimo strpljivi i živimo u nadi sve za dinamo dinamo nizašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije