Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi modri

Ivan Boras prešao iz Rijeke u Dinamo

ivan boras
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
09.08.2014.
u 10:15

Boras je stigao u Rijeku prošle sezone iz Lokomotive, u paketu s tadašnjim suigračem iz Lokomotive Malešom te Dinamovcima Tomečakom i Pokrivačem.

Uspješna suradnja Dinama i Rijeke, posebice kad je riječ o prelascima igrača, se nastavlja. Ivan Boras, desni bočni prvoligaša s Kantride tako je postao novi stanovnik Maksimirske 128. Konkurencija u modroj momčadi bit će mu Portugalac Ivo Pinto čija forma u posljednje vrijeme ne zadovoljava trenera Zorana Mamića.

Boras je stigao u Rijeku prošle sezone iz Lokomotive, u paketu s tadašnjim suigračem iz Lokomotive Malešom te Dinamovcima Tomečakom i Pokrivačem. Skupio je 18 nastupa za Rijeku i postigao je jedan gol. Svoj posljednji nastup pred riječkom publikom, u četvrtak protiv Vikingura, obilježio je dvijema lijepim asistencijama. Inače, ubilježio je i jedan nastup za Hrvatsku U-21.

- Hvala Ivanu na vremenu provedenom u Rijeci te mu želimo puno sreće u nastavku karijere, stoji na službenim stranicama kluba s Kantride.

>>Bivši kapetan Sheriffa daje prednost svojoj Rijeci

>>Dinamo je na transfere potrošio više nego velikani Inter, Milan, Lazio, Lyon, Ajax...

Komentara 11

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
10:51 09.08.2014.

lijepo je vidjeti sve bolju klupsku suradnju kakva se razvija između rijeke i dinama, dinama i istre itd., a vidimo da su i sve bolji odnosi dinamo- hajduk jer je hajduk prodao svoju nadu andrijaševića dinamu ;-)

DI
dinamojavolim
11:04 09.08.2014.

to ti sve govori...svi pljuju mamica ali kad daje lovu onda je super

DU
Deleted user
11:42 09.08.2014.

Stvarno "veliko pojačanje". Nije standardni igrač niti u Rijeci. Bilo bi mu bolje da se vrati u Lokomotivu jer tamo je imao šansu i dobrog trenera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije