SJAJAN USPJEH

Ivan Dodig i Marcelo Melo prošli u polufinale US Opena!

'Ivan Dodig (facing camera) of Croatia and Marcelo Melo of Brazil celebrate after winning the men\'s doubles final against Fernando Verdasco and David Marrero of Spain at the Shanghai Masters tennis t
'CARLOS BARRIA'
03.09.2014.
u 23:42

Svladali su par Carlos Berlocq i Leonardo Mayer sa 3:6, 6:4, 6:2.

Ivan Dodig se plasirao u polufinale US Opena! Naravno, riječ je o igri parova i s partnerom Marcelom Melom svladao je par Carlos Berlocq i Leonardo Mayer sa 3:6, 6:4, 6:2.

Za to im je trebalo sat i 53 minute igre, a susret su u potpunosti kontrolirali. Dogodio im se propust u prvom setu, da bi potom u sljedeća dva dominirali i potvrdili kvalitetu koju pokazuju kroz cijeli turnir.

Time su opravdali i činjenicu da su četvrti nositelji turnira, a na putu do finala, gdje će vjerojatno biti prvi nositelji, braća Bryan, morat će proći španjolski par - Marcela Granollersa i Marca Lopeza.

Oni su na putu do polufinala bili bolji od Peye i Soaresa s lakih 2:0 u setovima. Sigurno je da našem Ivanu i Melu neće biti lako, ali imaju kvalitetu zaigrati u finalu, a onda je sve moguće, pa i pobijediti više ne toliko nepobjedive američke blizance.

>> Dodig i Melo lakoćom u finale preko Čilića i Gonzaleza

Komentara 3

Avatar jebb
jebb
00:05 04.09.2014.

Dodiga bi trebalo diskvalificirati. Predao je mec u pojedinacnoj konkurenciji zbog navodne ozljede ali se i dalje natjece u parovima! I to vrlo uspjesno. Da mozda kladionicari nisu umijesali svoje prste...

ZO
zoricab7
09:56 04.09.2014.

Samo da vas obavestim, posto vidim da ne pisete, pa mozda ne znate: Nas Nole se takodje plasirao u polufinale US Opena-a. Pozdrav za sve iskrene postovaoce tenisa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije