TUTTOSPORT

Ivan Jurić ove zime napušta Torino i preuzima dvostrukog prvaka Europe?

italian soccer Serie A match - Udinese Calcio vs Torino FC
Ettore Griffoni / ipa-agency.net
05.11.2022.
u 12:59

Slavni engleski klub osnovan prije 157 godina trenutno je posljednjeplasirana ekipa Premiershipa, kao riješenje navodno vide hrvatskog stručnjaka.

Aktualni trener talijanskog Torina, Ivan Jurić, tijekom zimskog mercata mogao bi vrlo lako napustiti 'čizmu' te preuzeti engleskog premierligaša Nottingham Forrest

Tuttosport javlja da osim bivšeg prvaka Europe ima i drugih zainteresiranih klubova posebice s Otoka, ali trenutno ničeg konkretnog nije bilo osim Forresta. 

 

 

Novi stari prvoligaš je navodno već 'bacio' ponudu na stol hrvatskog trenera, tijekom prvenstvene stanke zbog katarskog SP-a trebali bi sjesti i pregovarati. Jurić se nekoliko puta požalio preko medija kako nema dobar odnos s Upravom, odnosno da nema adekvatne igrače u borbi za europske pozicije. 

Inače, Nottingham je jedini klub koji je više puta bio prvak Europe nego što su osvojili nacionalno prvenstvo u prvoj ligi, dva puta su pokorili Europu (1979. i 1980.), a jednom su osvojili i europski superkup.

Standings provided by Sofascore
 

>> Zoran Primorac: Nikada neću zaboraviti osjećaj kad sam nosio zastavu na OI

Komentara 1

5S
5simo
13:13 05.11.2022.

Znači Vlašić ponovo seli na klupu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije