SLUŽBENO

Ivan Perišić definitivno napušta Hajduk!

Hajduk i Istra sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Zvonimir Barisin/PIXSELL
13.08.2024.
u 15:52

Slavni vatreni udaljen je iz prve momčadi splitskog prvoligaša, trener Gennaro Gattuso odaljio ga je iz kruga prvotimaca, što se zasigurno nije svidjelo Periji.

U utorak ujutro na Poljudu je održan sastanak s Ivanom Perišićem te je sportski direktor Nikola Kalinić zaključio kako će se bijeli razići s Ivanom Perišićem. Slavni vatreni udaljen je iz prve momčadi splitskog prvoligaša, trener Gennaro Gattuso odaljio ga je iz kruga prvotimaca, što se zasigurno nije svidjelo Periji.

VEZANI ČLANCI:

- Žao nam je što se stvorila atmosfera koja se izrazito negativno odrazila na Klub, ali posebno na Ivana i obitelj koji su nezasluženo doživjeli brojne neugodnosti. Znalo se od prvog dana da Ivan vjerojatno ostaje do kraja ljeta. Nažalost, u posljednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica koje su rezultirale sporazumnim dogovorom te su obje strane u mirnom tonu zaključile kako se suradnja neće nastaviti. U narednim danima ćemo donijeti odluku hoće li razlaz biti u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovora. Zbog izrazite važnosti utakmice koja je pred nama, potpuni fokus cijelog Kluba je na uzvratnoj utakmici zato pozivam navijače da daju punu podršku momčadi i stručnom stožeru pred ispunjenim Poljudom na putu prema play-offu - prenijeli su na web stranici Hajduka izjavu Nikole Kalinića.

- Prije 20 dana razgovarao sam s Perišićem. Rekao je da želi ići. Dao sam mu šansu da igra. Po 20-25 minuta. Ne smije se zaključivati po rekla-kazala pričama. Ako neki igrač želi otići, to može dovesti do krivih razmišljanja i komplikacija unutar svlačionice. Ovo nije zatvorena priča. On je i dalje tu, sutra je novi dan - rekao je Gattuso na press konferenciji.

 

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar argus1000
argus1000
16:01 13.08.2024.

E sad dolazi do punog izražaja ona rečenica, s kojom su nas danima silovali:"Ivane, vrime je".

TE
tek
16:23 13.08.2024.

Nikola Kalinić pa sportski direktor?? Dajte molim vas, . Nije sposoban čuvati ni dvije nacrtane ovce

SK
skočimiš
15:59 13.08.2024.

Naivni Rakitic dosao u Hajduk zato sto je tamo Perisic i Dzeko samo sto nije stigao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije