BOLOGNA KAŽE "NE"

Šok u Hajduku, ništa od velikog transfera vatrenog. Talijani rastužili sve navijače bijelih

Italian soccer Serie A match - Bologna FC vs US Lecce
Foto: Gianluca Ricci/IPA Sport / ipa-agency.net
1/2
12.08.2024.
u 22:07

Stanje kakvo u Bologni prikazuju, u jednu ruku djeluje i pozitivno po našeg veznjaka jer mu se nudi šansa da se pokaže u prvoj postavi, pa možda dobije priliku i u reprezentaciji

Hajduk želi, ali Bologna ga ne da ni za kakvu lovu. Dakako, radi se o Nikoli Mori, povremenom hrvatskom reprezentativcu i članu Dinamove škole premda je rođen u Splitu. 

U Bologni javljaju da situacija s veznjacima nije pozitivna, tj. da su mnogi ozlijeđeni te im je Nikola u ovom trenutku itekako potreban. Moro je prošle sezone do veljače igrao vrlo često, ubilježio gol protiv Rome, međutim u preostala tri mjeseca sezone od 15 kola odigrao ih je samo tri.

Stanje kakvo u Bologni prikazuju, u jednu ruku djeluje i pozitivno po našeg veznjaka jer mu se nudi šansa da se pokaže u prvoj postavi. Onda možda dobije priliku i u reprezentaciji. 

Bologna je prošle sezone bila jedna od većih iznenađenja. U talijanskoj ligi završili su peti i izborili plasman u ovosezonsku Ligu prvaka ispred klubova od kojih se očekivalo puno više, kao što su Roma, Lazio i Napoli. Ko zna što će ždrijeb reći, možda Moro s Bolognom zaigra i protiv svog Dinama.

Ključne riječi

Komentara 7

FR
freeshooter
22:29 12.08.2024.

...Moro je sve dalje od Hajduka... pa to je već odlučio sa 11 godina, kada je odabrao Dinamo... iz puno dobrih razloga, pa čemu opet nejasne euforije...

TR
tresspaser
22:58 12.08.2024.

Nije nikad ni bio blizu

Avatar Idler
Idler
22:17 12.08.2024.

Ja bi prej rekel kak se Moro očajnički obratil upravi Bologne - prosim sam ne vu Hajduk 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije