ČESTITKE!

Dok svi pričaju o slučaju Perišić, jedan hajdukovac ima poseban razlog za slavlje

Foto: Instagram
1/13
13.08.2024.
u 11:36

Emir i Kim ponosno su se pohvalili najljepšom viješću - postali su roditelji djevojčice kojoj zasad nisu otkrili ime

Hajdukovac kosovskih korijena mladi 25-godišnji Emir Sahiti postao je otac, a sretnu vijest potvrdio je na društvenoj mreži Instagram. Njegova dvije godine starija zaručnica, Splićanka nizozemskih korijena Kim Van Den Berg rodila je predivnu djevojčicu. - Dobrodošla, djevojčice - napisao je igrač. Novopečena majka Kim pozirala je u bolničkom krevetu s bebom u naručju, a dok je mladi igrač bio uz njih dvije. Po sretnom i zadovoljnom osmijehu roditelja moguće je zaključiti kako je porod prošao bez problema te kako se mama i beba osjećaju odlično te sasvim sigurno jedva čekaju otići kući. Inače., Emir i Kim svoj ljubavni život nastoje držati dalje od očiju javnosti. Svi koji ih poznaju kažu kako su jako zaljubljeni te kako su se beskrajno radovali dolasku prinove koja je svakako kruna njihove dosadašnje ljubavi. Rijetke vijesti iz privatnog života objavljuju tek na društvenim mrežama, a u medijima se pojavljuju samo kada je riječ o Emirovim sportskim uspjesima. Naime, zvijezda Hajduka svojim potezima često oduševi brojne navijače.

Krajem srpnja objavili su da su se zaručili. Vijest su svojim obožavateljima obznanili putem društvenih mreža, a Kim se pohvalila prekrasnim prstenom uz koji je dodala znak beskonačnosti. Podsjetimo, Emir i Kim su u veljači objavili kako će postati roditelji, a definitivno su sve iznenadili tom viješću. - Život je upravo postao malo slađi - napisali su uz spomenuti post. Par je objavio kratki crno-bijeli film u kojem su nogometaš i njegova djevojka u glavnoj ulozi. Uz to, pokazali su fotografije s ultrazvuka, ali i trbuščić lijepe Kim koja je već tada bila trudna nekoliko mjeseci. Obožavatelji su za fotografije imali samo čestitke hvale, a nizale su se i brojne čestitke.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton koristi jeftini botoks bez igle! Pomlađuje kožu i briše bore, a učinci su vidljivi odmah

1/24

 

Emir i Kim su zajedno otprilike četiri godine, a Kim nije tipična žena nogometaša jer ne voli medije te ne daje intervjue i nema potrebu objašnjavati javnosti gdje ljetuje, kupuje, odlazi na ručkove ili večere te kako je uredila njihov zajednički dom. Naime, lijepa Splićanka ima zatvoreni Instagram profil na kojem ju prati svega dvjestotinjak ljudi. Iako Kim nastoji držati vezu za sebe, Emir se ipak povremeno voli pohvaliti svojom boljom polovicom. S vremena na vrijeme objavi i fotografije s putovanja na koja odlaze, a pratitelji su primjetili kako se uvijek vidi koliko je sretan i zaljubljen.  No, vremena za razne aktivnosti sada će biti ipak nešto manje jer će zasigurno biti prvenstveno posvećeni svojoj djevojčici. Njihovi prijatelji uvjereni su kako će biti sjajni roditelji.

 

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije