HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Ivan Perišić ima novi klub? Mediji pišu da je stigao na potpis ugovora

Rijeka: Ivan Perišić i Ivica Olić na konferenciji uoči prijateljske utakmice protiv Gruzije
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
15.09.2024.
u 18:36

Perišić će po svemu sudeći u Italiju, ali će potpisati za drugi klub. Naime, tamošnji mediji javljaju da je viđen na utakmici Monze i Intera te će potpisati za Monzu, klub obitelji Berlusconi.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić još uvijek nema klub u kojem će nastaviti svoju veliku karijeru. Nakon sporazumnog raskida suradnje sa splitskim Hajdukom, povezivalo ga se s brojnim sredinama, a poznato je da je u posljednjim satima prijelaznog roka propao njegov transfer u redove novog talijanskog prvoligaša Coma.

Perišić će po svemu sudeći u Italiju, ali će potpisati za drugi klub. Naime, tamošnji mediji javljaju da je viđen na utakmici Monze i Intera te će potpisati za Monzu, klub obitelji Berlusconi.

Podsjetimo, iako je prijelazni rok za talijanske klubove završio još 30. kolovoza u ponoć, naš reprezentativac ima slobodne papire pa za novi klub može potpisati bilo kada. 

Perišić je bio i jedna od tema na press-konferenciji reprezentacije, a izbornik Zlatko Dalić ga je još jednom pohvalio zbog svega što je u karijeri dao za hrvatsku reprezentaciju.

- Perišić jako dobro radi i trenira, iznenadilo me koliko je na treningu dobar, moćan, spreman, brz, dobro se vratio nakon svega što je bilo i u boljem je stanju nego što sam ja očekivao. Htjeli smo da igra na lijevoj strani, ali taman kad je ulazio, Jakić se ozlijedio pa sam ga stavio desno. Stalno su dvojbe i polemike što smo ga zvali, ali ne vidim boljega u Hrvatskoj, ja ga ne vidim! Nađite boljeg, bržeg i kvalitetnijeg na lijevoj strani od Perišića. Ja ga ne vidim - rekao je Dalić.

Ključne riječi

Komentara 6

BA
Barba56
21:37 15.09.2024.

Ivane , zelim ti sve najbolje u tvom novom klubu .

HR
hr76
20:17 15.09.2024.

Svi znamo da je Perišić bio ključ pobjede protiv Engleza i samim time najzaslužniji za osvajanje srebra na SP u Rusiji. Zato treba igrati za reprezentaciju dokle god sam želi. On i Luka.

Avatar Castro
Castro
10:17 16.09.2024.

Jel i Lidija s njim otisla ili ce ona kasnije doci...po potrebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije