PRIPREME REPREZENTACIJE U21

Ivan Perišić zbog straha od svinjske gripe izoliran u sobi

Ivan Perišić
Reuters
10.11.2009.
u 17:35

Nakon što su mu se pojavili simptomi gripe, Ivan Perišić izoliran je od ostatka mlade reprezentacije.

Riječ je o mjeri opreza budući da liječnici još ne mogu utvrditi radi li se o prehladi, običnoj ili svinjskoj gripi. Izbornik Dražen Ladić mogao bi tako ostati bez važnog aduta uoči utakmica s Ciprom i Norveškom. Ali zato je tu Nikola Kalinić koji se dan kasnije od ostalih priključio pripremama.

– Igrali smo utakmicu kasno, tako da sam lovio najbolju avionsku liniju – rekao je Kalinić čiji je Blackburn igrao još u subotu. Nakon što je propustio prve tri kvalifikacijske utakmice, Kalinić je ponovo na raspolaganju Ladiću.

– Nepotrebno se digla buka zbog toga. Kako sam propustio prvi dio priprema za novu sezonu, u Blackburnu su mi treninzi uglavnom vezani uz teretanu. Jako malo vremena proveo sam na travnjaku, odigrao sam tek koju minutu u službenim utakmicama i nisam se osjećao spremnim za nastupe. Bio sam korektan, obavijestio sam stručni stožer, jer pošteno je da igraju samo najspremniji.

Dvije uzastopne pobjede, protiv Norveške i Srbije, izdigle su mlade hrvatske reprezentativce u ulogu favorita u 7. skupini.

– Očekivanja su s pravom takva. Tim više jer su za gostovanja na Cipru i u Slovačkoj uz mene priključeni i Rakitić i Lovren – optimistično poručuje Kalinić.

Nastupi u reprezentaciji mogli bi Kaliniću i te kako poboljšati raspoloženje.

– Prilagodba na otočki nogomet traje oko šest mjeseci, tako da pravu priliku očekujem tek na proljeće. Blackburn na mene dugoročno računa, pa moje vrijeme tek dolazi.

Ključne riječi

Komentara 1

SO
sony
21:46 10.11.2009.

robert enke njemacki reprezentativac izvrsio je samo ubistvo u 16:45 danas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije