PUN SAMOPOUZDANJA

Perišić: Želim pod svaku cijenu pobijediti Juventus, nisam došao ovdje kako bih bio drugi!

Inter Perišić
Foto: Reuters
1/5
16.10.2015.
u 10:55

- Mislim da bih bio vrhunski i da sam trenirao tenis, odbojku ili košarku - rekao je hrvatski ofenzivac koji puca od samopouzdanja.

Ivan Perišić zabio je pogodak Malti i pomogao Hrvatskoj da izbori nastup na Euru. Nema puno vremena za slavlje jer ga već u nedjelju s Interom očekuje derbi talijanskog prvenstva protiv Juventusa.

- Sada se mogu koncentrirati na Inter. Nakon što sam se vratio u klub, zahvalio sam Ranocchiji i Santonu. Znao sam da će Italija svladati Norvešku - rekao je Perišić za Gazzettu dello Sport.

Protiv Juventusa razmišlja samo o pobjedi.

- Drugi smo na ljestvici i igramo kod kuće. Želimo pobjedu pod svaku cijenu - rekao je Perišić te poručio:

- Juventus neće osvojiti Scudetto iako je proteklih godina bio najbolja momčad.

O osvajanju drugoga mjesta ne želi ni pomišljati.

- Nisam ovdje došao kako bih bio treći ni drugi. Lani sam bio drugi s Wolfsburgom. Napustio sam Njemačku jer sam znao da je nemoguće biti bolji od Bayerna.

Objasnio je i zašto se odlučio na dolazak u Inter.

- To je novi projekt koji me zainteresirao. Inter je prije pet godina osvojio Ligu prvaka i to je klub koji je ispisao povijest. Danas ne igramo u Europi i to možemo iskoristiti jer naši rivali na to troše snagu.

Perišić puca od samopouzdanja.

- Mislim da bih bio vrhunski i da sam trenirao tenis, odbojku ili košarku - zaključio je hrvatski ofenzivac.

>> Iz Hajduka morao otići zbog očevih dugova, danas svi na njemu zarađuju

Komentara 5

DE
debelisef
17:03 16.10.2015.

Perisicu ovo cak i vjerujem, to je covik pobjednickog mentaliteta. Vidili smo na SP-u kad je pretrcal sve one crnce i zabil, ko raketa !

HE
Hedonista
12:28 16.10.2015.

links Daj ne prdi, Perisic je vrhunski igrac - pa yebiga, valjda Mancini, koji je sa Interom i Man City najbolje igrace na svijetu trenirao, zna tko valja i tko ne.. trazio ga je covijek citavo ljeto. Mancini sigurno znaa o nogometu vise nego ti i ja

Avatar links
links
11:35 16.10.2015.

eto šta vi novinari napravite od prosječnog igrača!!! ufurao se da je igrač, i to samo zato jer ste ga ubijedili da je najbolji u repki, e pa to vam govori koliko smo loši ako je on najbolji nažalost!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije