UZ MALI ZADATAK...

Ivan Rakitić dijeli kopačke svojim vjernim obožavateljima

Ivan Rakitić
Reuters/Pixsell
25.01.2016.
u 07:15

'Sad nas ima četiri milijuna. Da proslavimo lijepo, volio bih pokloniti ove kopačke koje sam nosio na utakmici protiv Athletica u prvenstvu.'

Ivan Rakitić pohvalio se brojkom od okruglih četiri milijuna sljedbenika na Instagramu i odlučio svim svojim obožavateljima pokloniti nagradnu igru.

Raketa traži da mu svatko predloži kako da proslavi sljedeći gol koji zabije, a najbolju ideju Ivan će objaviti u četvrtak i tom obožavatelju pokloniti kopačke koje je nosio na utakmici protiv Atheltica. 

- Sad nas ima četiri milijuna. Da proslavimo lijepo, volio bih pokloniti ove kopačke koje sam nosio na utakmici protiv Athletica u prvenstvu. Recite mi kako da proslavim kad zabijem idući gol. U četvrtak ću objaviti pobjednika. Hvala vam puno i veliki pozdrav svima!!! Raketa - napisao je Rakitić.

>> Rakitić zabio u pobjedi Barce nad Athleticom 6:0, briljirao Suarez!

 

¡Ya somos 4️⃣ millones! 🎉🎉🎉Para celebrarlo, quiero regalar estas botas @adidasfootball. Decidme cómo os gustaría que celebrara un gol cuando vuelva a marcar uno ⚽️😅😅😅. El jueves diré con cuál me quedo. ¡¡¡Un abrazo a tod@s!!! 🚀😋👍#Rakitic4M We are 4️⃣ million! 🎉🎉🎉 To celebrate it, I want to gift these @adidasfootball boots that I wore against Athletic in Liga. Tell me how you would like I celebrate a goal when I score one ⚽️😅😅😅. On Thursday I will announce which I like most. A hug to everyone!!! 🚀😋👍#Rakitic4M Sad nas ima 4️⃣ milijuna.!🎉🎉🎉da proslavimo lijepo, volio bi poklonit ove kopacke @adidasfootball koje sam nosio na utakmici protiv Athletica u prvenstvu. Recite mi kako da proslavim kad zabijem iduci gol ⚽️😅😅😅. U cetvrtak cu objavit pobjednika. Hvala vam puno i velik pozdrav svima!!! Raketa🚀😋👍 #Rakitic4M

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Komentara 2

Avatar germanikus
germanikus
10:31 25.01.2016.

EUJanez...vidi se da ovaj lijepo odgojeni Švajcarac Rakitich{hihihihihih Rakitić se na Schwitzerdutsch po slovenskom piše Rakitich}igra za nogometnu velesilu i kulturnu Hrvatsku dok za malu i nazadnu Sloveniju igraju isključivo Slovenci{hihihihihihihihihih...Slovenci} made in by Serbia and Bosnia!Hihihihihihihihihihi

Avatar Hrvatski Nevini Vitez
Hrvatski Nevini Vitez
08:19 25.01.2016.

Vidi se da je ovaj Švajcarac Rakitich lijepo odgojen i darežljiv dečko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije