KAPITALAC NA POLJUDU

Ivan Rakitić konačno potpisuje za Hajduk! Kultni vatreni odrekao se velikog novca kako bi došao u Split

Na današnji dan, 11. srpnja, godine 2018. ostvarena je najveća pobjeda u povijesti hrvatskog nogometa
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
08.07.2024.
u 15:05

Rakitić bi trebao biti ogromno pojačanje za Hajdukov vezni red, ali trebat će mu vremena da uhvati fizičku spremu, jer je posljednju utakmicu odigrao još 27. svibnja, te je od tada praktički na odmoru.

Na Poljudu su napokon dogovorili prvo ljetno pojačanje, naime legendarni hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić trebao bi vjerojatno već ovaj tjedan postati igrač splitskog Hajduka. SN javljaju kako je slavni veznjak Barcelone i Seville dogovorio je sporazumni rastanak s Al Shababom, po kojem će se odreći ogromnog novca kako bi došao u Split. Rakitić je s novim Hajdukovim predsjednikom Bilićem i sportskim direktorom Kalinićem navodno već riješio sve ugovorne stavke.

GALERIJA Zlatko Dalić posjeduje luksuzne nekretnine

Na današnji dan, 11. srpnja, godine 2018. ostvarena je najveća pobjeda u povijesti hrvatskog nogometa
1/19

 

Rakitić bi trebao biti ogromno pojačanje za Hajdukov vezni red, ali trebat će mu vremena da uhvati fizičku spremu, jer je posljednju utakmicu odigrao još 27. svibnja, te je od tada praktički na odmoru. Trener Gattuso ga u početnoj postavi sigurno neće moći koristiti prije kolovoza, tako da će se navijači morati strpjeti. Podsjetimo, Rakitić je postao jedna od legendi naše reprezentacije, a 2018. godine je uz Modrića i ostale vodio nas do svjetskog srebra u Rusiji.

VEZANI ČLANCI:

Osim Rakitića, najavljuje se i dolazak Edina Džeke kojeg Mourinhu ne vidi u planovima za Fenerbahče, pa bi bijeli mogli dobiti dva kapitalca pred početak sezone u HNL-u. 

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar Jopa
Jopa
17:11 08.07.2024.

Nadam se da će Hajduk dogurati do grupne faze, govorim kao dinamovac... isto se nadam i za Rijeku i Osijek. Hrvatska iznad svega.

KU
kublajkhan
15:19 08.07.2024.

Jel on ne zna gdje dolazi ili ga je arapsko sunce udarilo u glavu?

KA
kanđija
16:36 08.07.2024.

Ako dođe u Hajduk onda je to za splićane prije svega odličan marketinški potez....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije