Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA BLICK

Rakitić otkrio za koju reprezentaciju navija na Euru: Podsjećaju me na Hrvatsku iz 2018. godine

Hrvatska nakon produžetaka u finalu SP-a!
Foto: Marvin Ibo Guengoer/DPA
1/2
04.07.2024.
u 13:45

Ivan Rakitić dao je intervju za švicarski Blick: bolji su u nogometnom smislu, podsjećaju na našu momčad iz 2018. Postoji slično zajedništvo

Legenda hrvatskog nogometa i bivši reprezentativac Ivan Rakitić dao je intervju za švicarski Blick u kojm je rekao za koga navija do kraja Europskog prvenstva. S obzirom da hrvatske reprezentacije više nema na Euru, to je, dakako, njegova rodna Švicarska.

"Razgovarao sam s ljudima koji mnogo toga znaju o nogometu, s igračima, bivšim profesionalcima koji su sada stručni komentatori. Mišljenje je jednoglasno. Prvo, svi misle da je Švicarska bolja u nogometnom smislu. Drugo, naša momčad djeluje simpatičnije od engleske. Ova Švicarska podsjeća me na našu momčad iz 2018. Postoji slično zajedništvo", rekao je Rakitić za Blick.

VEZANI ČLANCI:

 

Švicarci su jedno od ugodnijih iznenađenja turnira. Nakon pobjede protiv Mađarske 3-1, uslijedila su dva remija protiv Škotske i Njemačke istim rezultatom 1-1, da bi u osmini finala Švicarci deklasirali Italiju 2-0, no kakva je to utakmica bila, Talijani su dobro i prošli.

 "Jedino iznenađenje je što je Italija bila u osmini finala. Hrvatska je trebala biti tamo", rekao je Rakitić koji trenutno igra u Saudijskoj Arabiji, konkretno u Al Shababu. Popularni "raketa" je jedan od rijetkih igrača koji je za hrvatsku reprezentaciju igrao troznamenkasti broj puta. Zabilježio je 106 nastupa u kojima je postigao 15 golova.

 

Komentara 2

HA
Haha
18:39 04.07.2024.

On navija samo za zenu😅

Avatar Platonix
Platonix
14:00 04.07.2024.

90% Hrvata navija za Švicarsku jer su baš dovoljno kvalitetni i gladni.🇭🇷za🇨🇭

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije