POPUSTIO PRED TRENDOM

Ivan Rakitić se ipak registrirao na Twitter, pogledajte što je prvo stavio na njega

Ivan Rakitić
Foto: Twitter
13.03.2015.
u 18:30

Pokazao je da u klubu vlada odlična atmosfera, poboljšana znatno otkako se Barcelona vratilo na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

Ivan Rakitić za razliku od mnogih sportaša nije koristio Twitter, ali ipak nije ostao imun na ovaj globalni trend. Stoga je otvorio korisnički profil i odmah ga ukrasio na najbolji mogući način - suprugom i ponajboljim igračem svijeta.

Veznjak Barcelone predstavio se Twitter zajednici "opalivši" selfie sa suprugom Raquel najavivši odlazak u teretanu u kojoj ga je čekala najveća zvijezda Barcelone - Lionel Messi.

Raketa nije propustio da se fotografira s njim i obožavateljima pokloni jednu sjajnu fotografiju. Uz to, pokazao je da u klubu vlada odlična atmosfera, poboljšana znatno otkako se Barcelona vratilo na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

>> Rakitić s Messijem, Neymarom i Suarezom na roštilju proslavio povratak na prvo mjesto

Komentara 4

MA
Marko1337
23:30 13.03.2015.

Ivane svaka ti čast, ti si na ponos svom narodu.

DU
Deleted user
21:16 13.03.2015.

e,octe da vam kazem ? i ovaj interactive tv iiiiiiiisto nabijem...slobodno napiste

DU
Deleted user
21:13 13.03.2015.

dobro se latinkica ubacila :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije