S OSMIJEHOM

Rakitić prebolio poraz od Reala, evo što je poručio

Rakitić
Foto: Reuters
1/2
04.04.2016.
u 15:44

– U budućnost je najbolje gledati s osmijehom. Radujem se sutrašnjoj utakmici u Ligi prvaka – poručio je Rakitić

Čini se da se Ivan Rakitić brzo oporavio od subotnjeg poraza od Real Madrida u El Clasicu. Veznjak Barcelone na Twitteru je objavio fotografiju sa suigračem Danijem Alvesom uz poruku:

– U budućnost je najbolje gledati s osmijehom. Radujem se sutrašnjoj utakmici u Ligi prvaka.

Nešto ranije se na društvenim mrežama još jednom osvrnuo na poraz od Reala:

– Nije bilo moguće... Moramo ići naprijed i razmišljati o Ligi prvaka.

Barcelona unatoč porazu još uvijek ima sedam bodova više od najvećeg rivala te šest više od Atletico Madrida. Katalonci nemaju puno vremena za odmor jer već sutra igraju protiv Atletico Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka...

>> Real okrenuo utakmicu protiv Barcelone i zasluženo slavio, Rakitić asistent!

Komentara 1

KT
komen_tar
23:07 04.04.2016.

Pustite komentare na Dasovicev clanak o neigranju hrvatske reprezentacije u Maksimiru! Koja nebuloza, sta njega bode u oci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije