IGRAO I HALILOVIĆ

Pogledajte kakvu golčinu je Ivan Rakitić zabio Romi!

Ivan Rakitić, Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
06.08.2015.
u 00:17

Kod rezultata 2:0 potegao je naš reprezentativac s više od 30 metara i matirao Szczesnyja. Zanimljivo, u igru je ušao i Alen Halilović

Barcelona podiže formu kako se pripreme za novu sezonu bliže kraju i kao žrtva "nasjela" je Roma u dvoboju 50. izdanja Trofeja Joan Gamper na Nou Campu i primila tri komada. No više od samog rezultata pamtit će se nevjerojatan pogodak Ivana Rakitića, koji je i doveden prošlog ljeta kako bi zabijao iz daljine, što je inače za Katalonce podosta strano, bez obzira na brojne sjajne pucače u momčadi.

Kod rezultata 2:0, u 66. minuti, naš reprezentativac povukao je loptu i s nekih 35 metara opalio desnicom tako snažno da je Szczesny mogao samo gledati kako ona ulazi u njegov desni kut gola.

Uistinu veličanstven pogodak i nadajmo se da će Ivan takvih imati još mnogo u nadolazećoj sezoni! Posebno sad kad nema više Xavija i imat će još više prilika nego u protekloj sezoni. No samim time od njega se i očekuje mnogo više, a kako se čini, očekivanja bi mogao ispuniti u pravom stilu!

Inače, osim njega su pogotke još zabili Neymar u 26. minuti i Lionel Messi u 41. Zanimljivo je i da se trener Luis Enrique odlučio posljednjih 15 minuta susreta u igru uvesti Alena Halilovića, kojeg mediji uporno "guraju" iz Barcelone na posudbu u neki španjolski klub. Ušao je u 76. minuti umjesto Jordija Albe. Jedini koji nisu izlazili iz igre od prve do posljednje minute bili su Bartra i upravo Rakitić.

>> Pogledajte čime se Rakitić i Suarez zabavljaju na treninzima

Komentara 12

SA
samograd
03:18 06.08.2015.

To je Raketin dar za "oluju" !

Avatar nula
nula
00:33 06.08.2015.

Raketaaaa !!!!! Cim je izasao Messi , Raketa je preuzeo sve konce igre Barce . Do tada je bio njegov vodonosa .Bravo i za Halilovica.

CA
canajrasim-
00:29 06.08.2015.

Raketa ima top

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije